Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

celebelen sa for siden:

På plass på kontoret igjen. Fire dager til F, nå kjenner jeg at den trengs.


#3

Fintdethei! sa for siden:

Samme status som deg i dag, celebelen.


#4

star sa for siden:

Samme status her også tror jeg.
Kledd på meg ordentlig i dag. I går satt jeg frøs.


#5

Blondie sa for siden:

Det regner med tyngde her i dag og det begrenser kystlivet litt. Jeg skal straks ut for å kjøre ungdommen til sommerjobben.


#6

Syrinx sa for siden:

Dårleg søvn her i natt, sikkert pga stress i systemet. Har fullt program med bursdagsfestival for dagens 16-åring. Kunne laga ei enklare feiring, men av diverse årsaker velger vi å strekke oss litt ekstra. Eller vi og vi, eg opplever vel ikkje ei massiv dugnadsånd i heimen. Viktigste er at dagen blir fin, utan motbakkar for bursdagsbarnet.


#7

Dali sa for siden:

Morn fra sykehuset. Planen var 4 dager jobb denne uka, så f. Men så ble det halv dag, legetime og sprukket blindtarm på mellomdatter. Så da får vi ha litt mor/datter tid her et par dager. Jaja.

Gratulerer med 16-åring Syrinx!


#8

tink sa for siden:

:dulte: på celebelen, Fintdethei og star.

I går gikk hele dagen rett i feriemodus. Egentlig er jeg fornøyd med at de to siste ukene har vært super-konstruktive og -effektive. Må se om jeg finner igjen inspirasjonen til siste innsats disse dagene. :ja:

Og masse god bedring til pasienten Dali. :klem:


#9

Nenne sa for siden:

Gratulerer til bursdagsbarnet, Syrinx! Og riktig god bedring til mellomdatter med sprukken blindtarm. Ikke bra!

Jeg våkna snufsete i morges. Nok en som frøys på jobb i går melder seg. Så i dag er jeg bedre kledd. Her er også nedtelling i gang, men fredagen føles langt unna akkurat nå. Jeg er motivasjon på bunn-nivå. Jeg er sliten. Det har vært en veldig travel vinter og vår og nå er det litt nok.


#10

vixen sa for siden:

Østerdalen ble forsert igår og nå er vi på plass på kolsås. Skal låne huset til venninne i to uker. Vi er så heldige for vi har hvert år ferie i oslo/bærum og kan bo gratis. Vi har et par/tre vennepar som alltid låner oss hus for en av dem er alltid borte. Så når vi kjører ned og bor gratis blir det forholdsvis rimelige ferier og vi kan bruke penger heller på å spise ute, tusenfryd og slikt. Nå skal jeg snart hoppe på banen og møte min bror for kaffe som er en snartur her for et jobbintervju.


#11

annemede sa for siden:

God morgen! Har kaffe, det regner ikke. :) 4 d igjen til f.


#12

Tjorven sa for siden:

Jeg er på båt fra Oslo til København. Det sjøet ganske mye i går kveld/natt, men vi klarte oss helt fint. Det ble en fin tur.

I dag skal vi oppleve København og i morgen skal vi spise danske smørrebrød før Coldplay-konsert. Jeg har tro på at dette blir skikkelig fine dager. (Jeg må bare stenge av den delen av hjernen min som roper høyt og kontinuerlig at 1DKK = 1,6 NOK. :skrekk: )


#13

Pingis sa for siden:

God bedring til datter, Dali! Håper hun kommer seg fort!
Og gratulerer med 16-åring, Syrinx! Håper det blir ei fin feiring!

Jeg jobber halve dager denne og neste uke, det føles ganske luksuriøst. Og siden de fleste andre på jobb har tatt ferie, så er det litt hjemme-alene-fest, så jeg gjør bare de arbeidsoppgavene jeg har lyst til å gjøre!


#14

Dali sa for siden:

Vi skal også på Coldplay, Tjorven. Men heldigvis ikke før neste uke. Så vi satser på at det ikke oppstår komplikasjoner så vi må avlyse. Jeg lukker øynene for hotellregningen i Gøteborg, steike de vet å skru opp prisene.


#15

Eia sa for siden:

Morn F på andre (hver-)dagen. :kvitre: I dag tror jeg at jeg skal handle litt planter, og så skal håret få en sommerklipp. Jeg trenger nye joggesko også, så det kan også bli av. Blir det tid til overs, er biblioteket neste. Noen som kan anbefale noe sommerlektyre? :regnværsdag:


#16

ingling sa for siden:

God bedring til Dali-datter og gratulerer med dagen til Syrinx-barn!

Jeg har hjemmekontor, det er veldig sjelden jeg har det en hel dag nå for tiden, så da er det i grunnen bare deilig. Fire dager til en uke f fulgt av en uke jobb og så mer f. :nemlig:


#17

millact sa for siden:

God bedring til datteren din, Dali:klemme:
Gratulerer med 16-åring:ballonger: Syrinx

Ferie, men hjemme. Har regnet i natt. Våknet med litt sår hals, får kle meg bedre.

Ingen planer, men vinduene trenger en vask, har konfirmant i august, og jeg skal se om sønnen pusset sølvet bra nok da de hadde jobbedag på skolen forleden.


#18

Blånn sa for siden:

God morgen! Typisk Sunnmørsvær ute. Lave skyer, regn og solgløtt om hverandre. Jeg skal gå ned i gata for å se etter badetøy i den ene butikken her. Kanskje innom polet for noen sommerdråper også? Og en sportsbutikk for å se på joggesko. Og da har jeg vært i alle butikkene i bygda. Nesten. :knegg:


#19

Appelsin sa for siden:

God bedring til datteren din, Dali! Kjipe greier midt i sommerferien.
Og gratulerer med 16-åringen, Syrinx :blomster:

Jeg nyter livet med jobb på dagtid og ingen planer+tomt hjem på fritiden, synes det er helt utrolig deilig. Og nå skinner sola igjen og jeg har fin kjole på, så jeg skynder meg å jobbe og gleder meg til etterpå, når jeg kan flakse ut herfra :fnise:


#20

Mams sa for siden:

God bedring til datteren din Dali.
Dagen startet elendig her, våknet med migrene, men i dag kunne jeg sove litt til. Oppstart med antidepresive som forebyggende for migrene har virkelig ikke fungert, jeg har allerede startet nedtrapping. Å våkne med migrene eller få det i løpet av den første halvtimen våken ser ikke jeg på som forbedring. De tar bivirkningene av blodtrykksmedisinene jeg tar som forebyggende også da...


#21

star sa for siden:

Gratulerer med 16-åringen, Syrinx. :ballonger:
Og god bedring til datteren din, Dali!


#22

Syrinx sa for siden:

Takk og takk for gratulasjonar.

Eg er straks ferdig med kaker og mat, så er det berre å shine litt før gjestane kjem. Det er enda nokre timar til.


#23

millact sa for siden:

Pøsregn ute! Fått handlet drikke til konfirmasjon i august, må bruke været til noe.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.