Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Stompa sa for siden:

Morn. Ferierer fortsatt; "syden" er ei rar blanding av deilig og gørrkjedelig for ei som alltid har prioritert storbyferier. Helt umulig å følge med på hvilken dag det er. :gal:

Foreløpig er jeg ikke solbrent, ihvertfall! :bank i bordet:


#3

Fintdethei! sa for siden:

Inne fra Syden her også. Kom på hotellet i natt, så har ikke hatt hjerte til å vekke tenåringen ennå. Egentlig kunne jeg heller avlastet alle småbarnsforeldre som ikke får sove ut i ferien, for jeg er jo våken likevel. Men livet med tenåring på ferie er uendelig mye mer avslappende.
Nydelig utsikt over stranden og havet fra balkongen, så jeg har ikke problemer med å sitte her mens hun sover. Eneste som gir meg dårlig samvittighet er alle morgenjoggerne som jeg også har utsikt til. I morgon, i morgon, men ikkje i dag. Idag skal eg ikkje gjere det slag. I dag skal eg ligge på ryggen og sjå, på fuglane som fyk høgt i det blå. Over og ut.


#4

Appelsin sa for siden:

Vekke tenåringen før kl. 9, du må jo være gal som i det hele tatt har tenkt tanken :lol:

Min reiser på interrail om tre timer :hjerter: Jeg må fylle tomrommet, bør vel bare få malt det hersens rekkverket der ute..


#5

Nenne sa for siden:

Jeg har bursdag og er blitt sunget for og har fått gaver på senga. :)

Nå blir det snart fin frokost, kan jeg lukte, og så blir det bare avslapping og bobler resten av dagen. :D Jeg er på stas i i dag.


#6

millact sa for siden:

Hurra, Nenne! :ballonger: Høres ut som du blir feiret slik du fortjener!


#7

vixen sa for siden:

Hipp hurra for Nenne!
Vi tenker oss til Hvalstrand i dag for bading og grilling. Er meldt ustabilt vær i neste uke så må utnytte mulighetene.


#8

Blå sa for siden:

Gratulerer med dagen Nenne. :blomster:

Jeg sitter i solsteken på verandaen på hytten og nyter livet mens jeg vurderer om jeg skal lage litt mer kaffe. Vi reiser hjem i kveld etter en nydelig halvannen uke her oppe


#9

him sa for siden:

Gratulerer med dagen, Nenne!

Jeg fikser nettet og noen regninger og har en liten FP pause i det praktiske :)


#10

star sa for siden:

Gratulerer med dagen, Nenne. :ballonger:


#11

Pingis sa for siden:

Gratulerer, Nenne!

Jeg tok på meg ei ekstravakt i et svakt øyeblikk, så jeg skal dra på jobb om litt. Det blir sikkert fint. Og dessuten begynner jeg med ferie så smått i morgen, så jeg har ikke så mye å klage på!


#12

Nenne sa for siden:

Takk og takk! :)

Det er så varmt her i dag at jeg vurderer bading.


#13

Fersken sa for siden:

Gratulerer med dagen, Nenne! :fløyte:

Veldig sakte søndag, alle er sløve i varmen. Vurderer sterkt å kjøre til en strandkiosk for å kjøpe softis.


#14

Dali sa for siden:

Gratulerer, Nenne!
Holder på å flytte de siste greiene fra midlertidighuset, klipper plenen og gjør klart til å levere fra oss. Blir godt å ha kun ett hus igjen. Mellomste legger all innsats i å bli i toppform til avreise. Yngste er på hyttetur med venn, og eldste har krøpet inn i hulen sin som vanlig.


#15

Tjorven sa for siden:

Stompa: hvis du bor i nærheten av Chania, så får du rope ut hvis du vil ta en lunsj i byen. Huset jeg låner ligger i sentrum der.

Jeg NYTER varmen. I morgen drar stemoren (og faren) min hjem. Da skal jeg nyte litt fred og ro også. Pappa er en nydelig fyr, men kona hans er en prøvelse av de sjeldne. :gaah: Snuppa og jeg irriterer oss aller mest, men vi får vennlig oppmuntring fra mannen min ig knerten om å holde ut bare noen timer til.


#16

millact sa for siden:

23 i vannet i Ryfylke, badet og spiser nå sen lunsj på brygga. Livet er ganske fint her!

Pizza hos venner her i ettermiddag.


#17

Kanina sa for siden:

Vi er på plass i sommerhuset. Som ikke er et sommerhus, men et helårshus, som vi leier av fastboende. Men dette er tredje gang vi leier av dem her, så det føles som feriehuset vårt.
Vi har tatt sommerens første bad, og vi har fantastisk sjøutsikt fra stua. Det skal visst bli regn flere av dagene, men det går også helt fint. Vi har bøker og spill.


#18

Stompa sa for siden:

Tjorven; jeg er i Platanias. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.