Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

star sa for siden:

Bilen min kan hentes. Fulgte ikke med betalingslink. :paranoid:
Mon tro om guttungens teori vinner da. Og jeg som hadde sett fram til å kjøre Tesla i dag.


#3

Fintdethei! sa for siden:

God morgen fra sydenlandet. I dag står det to valg på agendaen: enten en dagstur til Palma eller en dag til med deiging under parasollen på beachen. Begge deler virker forlokkende.


#4

Appelsin sa for siden:

Høres deilig ut, Fintdethei!

Nedtelling til ferie for alvor her. Hadde jeg bare kunne hatt litt mindre å gjøre, så .. :sparke:


#5

Blondie sa for siden:

Jeg er våken, resten av gjengen sover. Det er ikke regn foreløpig, men er meldt det utover dagen. Tipper jeg får lest ferdig boka mi i dag. :knegg:


#6

him sa for siden:

Morgen! Har litt feriepanikk, har jo rukket så lite i ferien! :humre: (skal på jobb på torsdag - har "opphakket" ferie i år)


#7

Mams sa for siden:

Føles som en liten evighet før jeg har ferie. 2,5 uker igjen, om det ikke blir et par dager avspassering først.


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg fikk i overkant mye sol på kroppen i hår, så da passer det bra at jeg har en lunsjdate i byen i dag. Det er alltid bittelitt skummelt å møte FP-ere for først gang IRL, men det blir alltid koselig. På nett har vi jo kjent hverandre i årevis. :knegg:


#9

tink sa for siden:

God morgen fra hjemmeferien. Har spist nybakte rundstykker og drukket fersk kaffe. Plan for dagen er å kjøpe materialer slik at lærermannen kan bygge platting senere i sommer. Og skaffe badesko, som jeg har skjønt at man trenger i Kroatia.


#10

millact sa for siden:

Tink: Leste at Europris har tilbud på badesko.


#11

Addison sa for siden:

Badesko, takk for påminnelsen, det trengs i Oslofjorden også nå. #stillehavsøsters


#12

ingling sa for siden:

Goddag fra Sunnmøre, hvor det faktisk ikke regner! Ikke foreløpig i hvert fall. :humre:. Vi er på plass i ferieparadiset og i gang med innkjøp og forberedelser til litt oppussing. Deilig å være her igjen!


#13

star sa for siden:

Da fant ikke noe feil. Nei vel.
Stoler ikke noe mer på den selv om de sier det ikke er noe feil. Den er 19 år da. Dvs vi låner bil til utflukten vår litt senere i dag.


#14

Stompa sa for siden:

Avkjøler meg på hotellrommet etter utrolig hyggelig lunsj og omvisning i Chania med/av Tjorven. Ikke hverdagskost for meg som bor så usentralt å treffe en FPer; veldig glad for at jeg turte! :elsker:


#15

millact sa for siden:

Så herlig, Stompa og Tjorven:hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.