Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Blånn sa for siden:

Morn! Mann, eldste og jeg er i bilen. Vi skal gå hytte til hytte i Langsua. Spent på dette…


#3

him sa for siden:

På jobb, heldigvis regn ute. Brukte hele gårsdagen til å gjøre sånn "diversearbeid" (ok, ett unntak), men må kanskje gjøre noe fornuftig i dag.


#4

Musemus sa for siden:

Sitter på verandaen i Sydenland og tror det blir for varmt å gå ut i sola i dag, det er helt intenst varmt allerede før klokka 10.
Egentlig er vi bedt i bryllup her i dag (sikkert sammen med 500 andre, alle er velkomne),men jeg har egentlig ikke med fin nok kjole.


#5

millact sa for siden:

Siste feriedag, været er bra!


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg er nå halvveis i ferien, og hadde det ikke vært for at overskriften på denne tråden var «fredag», så hadde jeg ikke hatt peiling på hvilken ukedag det var. Og da tenker jeg at jeg har skikkelig ferie. :nemlig:

Vi er i syden, og det er veldig, veldig varmt. Planen for i dag er pedikyr og litt bading. Ellers skal vi ta livet med ro og drikke nok væske. Vi har et helt hus med grei gjennomtrekk og AC hvis vi vil. Så det er ikke oss det er synd på.


#7

Appelsin sa for siden:

Siste dag før ferie i dag. Det føles litt surrealistisk at jeg skal være borte fra denne stolen i 4 uker, men jeg venner meg nok til det raskere enn jeg tror :nemlig:


#8

star sa for siden:

Siste dag før ferie.
Ingen planer om all verdens jobbing, men har akkurat brukt 1 time på å sammenligne tall. Som ikke stemmer. :gal:


#9

annemede sa for siden:

Første ferieuke er snart historie. I dag er det meldt relativt fint vær.


#10

Stompa sa for siden:

Hjemmeferie, som er noe jeg elsker. La meg før 9 i går etter null søvn natta før, men sov 10+ timer i natt og føler meg tipp topp. Skal snart trene, og etterpå blir det forberedelser til 30-årsfeiringa til nevøen min i morra.


#11

Eia sa for siden:

God formiddag fra hytta. :kvitre: Knallfint ute, og varmt, men ikke for varmt. Vi skal straks i gang med frokostlaging til våre to barn med sine respektive kjærester. :hjerter:


#12

Fintdethei! sa for siden:

Nest siste dag i sydenlandet. Mallorca virker forskånet fra hetebølgen. Her har det vært helt fin «sydenvarme» hele uken. Vi har vært heldige sånn.
Unner alle hjemme noen solstråler!


#13

Pingis sa for siden:

Hjemmeferie her også. Det vil si, jeg har jobba litt, men det var temmelig frivillig, da. Og så har jeg laga en slumperundstykkedeig, sånn at de i husstanden som setter pris på sånt og tåler gluten, det vil si bare meg, kan nyte nybakte rundstykker til lunsj.


#14

Blondie sa for siden:

Jeg tror hjemmeferie er gøyere hvis man har valgt det selv. Dette er første året på lenge jeg er noe annet sted enn hjemme mesteparten av ferien og jeg merker jo at jeg slapper av på en helt annen måte.

Vi skal på motorsykkeltur i dag. Det blir bra!


#15

millact sa for siden:

Kjør forsiktig, Blondie!

Spist frokost nå, nyter ferie og slaraffenliv.


#16

007 sa for siden:

Fløy fra 39° i Malaga i går, svipptur nedom Oslo, og landet til slutt i 13° og pissregn i Bergen. Været i dag er slett ikke så verst, og deilig med frisk luft.
Planen for dagen er en tur på biblioteket og butikken, ellers bør det vel kjøres noen vaskemaskiner.


#17

Addison sa for siden:

Hjemmekontor, kun to arbeidsdager pluss denne fra F. Blir godt med feire men er ikke superexcited, skal 4 dager på fjellet i det som ser ut til å bli minusgrader og slush, så resten av tiden nesten på Vestlandet, hyggelig men uten stor wow-faktor. :knegg: Sånn er det jo noen ganger. Ferie blir bra uansett! Men først en helg med regnvær, utenom i dag, nydelig dag her øst.


#18

Albertine sa for siden:

Fjorten grader og overskya her, og jeg skal til tannlegen. :leppe: Jeg gruer meg sånn, men jeg må gjøre noe.


#19

Dali sa for siden:

Morn! Tilbake etter en fantastisk Coldplaykonsert. Det er langt, dyrt og en smule strevsomt å reise Trondheim-Gøteborg-Trondheim på 2,5 døgn, men alle var enig i at det var verdt det.
Neste post blir tur til vestlandet og deretter en uke i det varme sydenlandet.


#20

Kanina sa for siden:

Det er sol og vakkert ute, men jeg har selvfølgelig fått migrene. Anfallet stoppet med medisin, men føler meg likevel for groggy til å nyte været skikkelig.


#21

annemede sa for siden:

I dag skulle være det fineste været på en stund. På turen min forvilla jeg meg inn i en svært lokal regnbyge, som var der på returen også.
Magisk å komme til toppen som er imne i en sky, så snur jeg meg litt rundt og vipps er skyen borte, og toppene er godt synlig, og det var god utsikt. Nå skal det sies at jeg er plaget med høydeskrekk, så jeg registrerte at jeg kunne se at det var utsikt. :humre:


#22

annemede sa for siden:

Og der klm finværet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.