Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Albertine sa for siden:

Våkna halv fem og fikk ikke sove. :trøtt: Men fryktelig stolt over at jeg klarte å trosse lammende tannlegeskrekk i går. Tanna verker fortsatt, og må nok rotfylles snart, men jeg klarte det!

Sol og 14 grader. Helt greit.


#3

Fintdethei! sa for siden:

Godt jobbet, Albertine! Å stå i frykten er vanskelig.

Siste dag inne fra Sydenbalkongen. Seint fly i kveld, så vi skal få brukt denne dagen også. Har fått sikret oss mulighet for en dusj før avreise også. Jeg skal pakke med noen etterlengtede solstråler hjem, så bare følg med på værvarselet, det kommer til å snu…..(må vel spise hatten min eller noe)


#4

Stompa sa for siden:

Morn. I dag skal vi feire 30-årsdagen til nevøen min, så jeg skal snart i gang med trippel porsjon av sausen til lasagnen min, som han elsker mer enn noe anna mat. Etterpå blir det en løpetur på mølla, før jeg skal bake rundstykker og lage ferdig lasagnen. Tror ikke jeg kommer til å feste veldig hardt i kveld. :knegg: Heldigvis er det snakk om ei rolig familiefeiring.


#5

Fersken sa for siden:

Oppe tidlig for å kjøre datteren på jobb. Planen var egentlig å legge meg når jeg om hjem, men en time senere sitter jeg her. :trøtt:


#6

star sa for siden:

Godt jobba, Albertine!

Baker ost- og skinkehorn til i morgen. Og rydder.


#7

Blondie sa for siden:

Det regner her ved kysten, litt kjedelig at vi skal på utendørs konsert i kveld. :skeptisk:


#8

millact sa for siden:

Regn i sør også, men ikke så mye. Datter øvekjørt til jobb og skal øvekjøre hjem også i ettermiddag. Har invitert min mor på middag, blir det grilling eller sushi? Det må jeg finne ut av.

Så vurderer jeg å begynne å stryke duker til konfirmasjon og se om noe av sølvet må pusses, bruke innendørsværet til noe fornuftig rett og slett.


#9

Syrinx sa for siden:

Har mata surdeig og tenkjer bake frøbrød og landbrød etter kvart.

Sola skin, kanskje eg skal sykle meg ein tur. Lufte hovudet litt.


#10

star sa for siden:

Ble avbrutt for måtte ut og handle for noen.
Men da er det straks horn til heving.


#11

millact sa for siden:

Skal stryke duker og prøver å få sønnen til å bake skillingsboller.


#12

Magica sa for siden:

Vi er på busstur fra Kroatia til Italia, Venezia (6 timer) og det er deilig inne her med aircondition med tanke på de 32 gradene ute. Vi har hatt en strålende uke med leid feriehus.


#13

Skilpadda sa for siden:

Fredelig, regnfylt lørdag i Oslo etter en veldig hyggelig fredagskveld med besøk til sushi og brettspill. Vi fant nettopp ut at vi skal gå på kino i kveld fordi Vega viser Ziggy Stardust-filmen bare i dag og i morgen.


#14

Kanina sa for siden:

Regnet har letnet litt på Tjøme, og jeg nyter et helt hus alene, og uten migrene attpåtil. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.