Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Kanina sa for siden:

God morgen! Jeg har våknet altfor tidlig, men til gjengjeld har jeg verdens vakreste utsikt fra senga. Jeg ser nemlig rett ut på skjærgården og havet, og da soloppgangen vekket meg var det ganske spesielt. Så kom skyene igjen, og jeg sovnet heldigvis litt til. Men dette er siste dag i sommerhuset. Jeg skal spise frokost, og deretter vaske ut.


#3

Appelsin sa for siden:

Så deilig, Karina, synd sånt må ta slutt :hjerter:
Jeg var på kinodate hjemme hos en venn i går og hadde en utrolig fin kveld. Kjørte hjem I lyn og øsregn over midnatt. I dag får guttene mine hjem etter 4 uker uten :lykkelig:


#4

Mex sa for siden:

God morgen fra hytta. Jeg har mamma og søsteren på besøk, i går pøste det ned hele dagen og meterologene melder det samme i dag. :(
Jeg vet ikke hva jeg skal finne på for at resten av hytta ikke skal gå på veggen.


#5

millact sa for siden:

Våken, må opp og lage kaffe. Planen er å fortsette med sølvpuss og gå en tur. Jobb i morgen etter to uker ferie.


#6

star sa for siden:

Har satt bolledeig og vasket halvparten av gulvene.
Ja, og så pakker jeg.


#7

Martis sa for siden:

I dag drar vi sørover, så først litt pakking og så lang kjøretur. Vi skal besøke noen venner i Tromsø så litt hyggelig avbrudd i reisingen blir det. Fortsatt to uker igjen av ferien og foreløpig lite planer.


#8

Nenne sa for siden:

Litt lei av regn nå. :sukk:


#9

Fintdethei! sa for siden:

Jeg kom hjem kl 4 i natt, til det nevnte lyn, torden og pissregn. Man kommer fort ut av ferieboblen da, gitt.
Planer for dagen er klesvask, siden ferden går videre i morgen til familie. Egentlig bør jeg vel ikke stresse med klesvasken, for det blir garantert andre deler av garderoben som må pakkes enn den som har vært brukt siste uken.

Kanskje plukke opp igjen et strikketøy som har tatt uendelig med tid? Først skal jeg i hvertfall sitte her og drikke kaffe og gjøre ikkenoe.


#10

Kanina sa for siden:

Jeg er på vei hjem nå, etter å ha vasket ut. For en deilig uke jeg har hatt. Mye regn, men det gjorde ingenting når det er så vakkert og vi kunne sitte inn og se ut på havet. Nå er jeg helt salig. Savner ikke det varme været engang.


#11

Syrinx sa for siden:

Eg låg til klokka var over 1230. Orkar berre ikkje starte dagane for tida.


#12

Blondie sa for siden:

Regn her også og vi har min voksne datter på besøk i vogna (pluss en fastboendende ungdom). Det blir litt lange dager. :knegg: Var på konsert i går da, det var skikkelig fint!


#13

Millen sa for siden:

Regn og møkkavær her og.


#14

Dali sa for siden:

Avreise til Vestlandet i morgen. Pakker vanntette klær og soppkniv. Regn om sommeren kan jo gi resultater på bakken. :knegg:


#15

Albertine sa for siden:

Da går vi inn i en hel uke med tretten grader og regn. Sommer my ass. :mumle:


#16

annemede sa for siden:

Jeg har vært på fjelltur. startet i shorts og t-skjorte. På toppen var det ullundertøy, lue, dunjakke og regnklær utenpå. :humre:


#17

Dali sa for siden:

Albertine: det var samme værmeldingen som dit jeg skal, noen mil lenger sør for deg. Har pakket strikketøy i tillegg, og gitt ungene 7 dager gratis prøveperiode på Prime Video. Noe sier meg ar vi blir mest inne. :knegg:


#18

Syrinx sa for siden:

Dårlege meldingar her ja, men likevel meldt dobbelt så "varmt" som det var i fjor.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.