Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken hofteveske

#1

frukt sa for siden:

Av og til er det greit å slippe sekk på ryggen på turer der man ikke skal så langt. Har dere anbefalinger til hofteveske med plass til vannflaske, og litt niste?


#2

Niobe sa for siden:

Jeg har Bergans sin på 6 liter. Fungerer utmerket, og den rommer mer enn folk tror. Eneste ankepunktet er at «lommen» til drikkeflasken kunne vært dypere.


#3

Sola sa for siden:

Jeg har også denne og er veldig fornøyd. Jeg får faktisk termoflaske på 1 liter oppi, det er jeg svært fornøyd med. På undersiden fester jeg sitteunderlag og ekstra klær. I lommene på beltet har jeg nøtter og godteri, i selve sekken har jeg niste og kanskje mer godteri 😉



#5

Niobe sa for siden:

Nei, det er den som heter Vengetind. Og så innser jeg at vi har både 3- og 6 liter, og at det er 3-literen jeg bruker mest. Den store er en liten tanke for bred, men jeg kan fint bruke den.


#6

Ine sa for siden:

Min bergans 6-liter heter trillemarka, veldig fornøyd.


#7

Input sa for siden:

Jeg har også disse og bruker den minste mest. Har veldig kort rygg, så synes 6 blir for stor.


#8

frukt sa for siden:

Jeg har lang rygg, så jeg tror jeg går for 6 liter.


#9

Niobe sa for siden:

Jeg synes det er mer problem at den liksom blir stikkende litt ut på sidene, og ikke legger seg helt rundt livet, siden den er litt bred. Men jeg kan fint gå med den, den sitter bare ikke like godt på som den lille.


#10

Linella sa for siden:

Jeg har Osprey Talon, tror den er 6 L. Jeg er fornøyd med den, men har ikke prøvd andre.


#11

frukt sa for siden:

Jeg er nok litt breiere en deg, men jeg prøver den i butikk før jeg kjøper.


#12

frukt sa for siden:

Det ble ingen prøving fordi jeg kjøpte en Helsport Hovden 5l på finn. Jeg satser på at den passer, jeg er ikke så smal rundt livet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.