Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sko og pynt til denne kjolen?

#1

tink sa for siden:

Jeg skal i bryllup og skal antakeligvis gå med denne kjolen. Har noen gode forslag til sko og evt. smykker/hårpynt som passer til?
Obs: er bred over tærne, så det kan ikke være spisse smale sko.


#2

Nenne sa for siden:

Jeg ville hatt tilbehør i sølv, gjerne med litt bling. Jeg synes de beige skoene på modellen var kjedelige når man skal pynte seg. Kjolen var fin.


#3

liefje sa for siden:

Kjolen er nøytral og enkel og fin, men kanskje i underkant pyntet til et bryllup, avh. av dresscode såklart. Derfor ville jeg kjørt på med ekstra pyntet tilbehør, f.eks. glitrende sko/veske/smykker. Oppsatt hår kan også pynte ytterligere. Jeg fant noen ideer til tilbehør her: no.pinterest.com/MamaNh2Ca/blue-wedding-guest-outfits/


#4

tink sa for siden:

Dresskoden er penklær du føler deg vel i, så jeg holder meg et stykke under galla og bunad. Kanskje jeg kan ta en tur på fretex for å se hva de har inne av vesker og bling.


#5

liefje sa for siden:

Da er kjolen helt riktig! God ide å ta en tur på fretex/bruktbutikker. Ta med deg kjolen så du får prøvet det sammen.


#6

Che sa for siden:

Fin kjole - siden kjolen er nøytral, så står du jo veldig fritt. Det går jo an å gå mot naturelementer og - men sko i sølv eller gull og en litt "glorete" veske vil jo og funke, tenker jeg. (selv har jeg en festveske i mørk blå med broderte vallmueblomster i både tråd og perler. Den hadde funket fint, tenker jeg - men det er en gammel veske da)


#7

Appelsin sa for siden:

Jeg ville gått for masse sølvaktig bling + noen skikkelig "gøy på håret"-sko :fnise: Rosa eller gule, eller begge deler.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.