Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sentralt hotell i Oslo med parkering?

#1

Lhi-My sa for siden:

Jeg har tyske gjester for tiden og de ønsker å overnatte en natt i Oslo. De har to ønsker for hotellet og det er godt med parkering (forhåndsbestilt) og gjerne beliggenhet i nærheten av sjøen. Og altså i selve byen og jeg tenker det er lurt med grei adkomst siden de overhode ikke er kjent i byen.


#2

Anne C sa for siden:

Jeg vil si Bristol, men er usikker på om de kvalifiserer til "lett å komme til".


#3

Molly sa for siden:

Hotell Opera, kanskje?


#4

ingling sa for siden:

Hvis de ikke må parkere på selve hotellet, har vi god erfaring med Clarionhotellet i Bjørvika, Clarion Hotel Oslo. Vi har parkert i parkeringsanlegget under Oslo S, det er godt markert og mange plasser. Men det kan nok ikke forhåndsbestilles, da. Det er nok veldig få hoteller i sentrum som har parkering, men noen av dem har nok avtaler med nærliggende parkeringshus så en kan bestille. Ellers må de tenke Fornebu eller noe i den retning, men da er de ikke supersentralt selvsagt. Scandichotellet i Holmenkollen er jo ganske stilig og spesielt, og har parkering, men da må de navigere derfra. :vetikke:


#5

Ellisiv sa for siden:

Scandic St Olavsplass har parkering i kjelleren.


#6

Neket sa for siden:

The thief. Megalett å komme til, rett av motorveien og inn i garasjen.


#7

Billa sa for siden:

Thon Hotel Slottsparken har parkering i bakgården :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.