Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Shetland - fortell meg alt du vet

#1

Sol sa for siden:

I vinter fylte jeg rundt år og gaven fra kjæresten skal snart oppleves - en ferie på Shetland. Vi skal ikke være der i så mange dager, vi bor i Lerwik (tror jeg, han har fikset alt) og har leid bil. Har du vært der, vil jeg gjerne ha tips om hva vi må få med oss, alt fra natur til små butikker!


#2

Floksa sa for siden:

Du må ta med en ponni!!


#3

Millen sa for siden:

Ikke vært der, men på Instagram følger jeg Londonkorrespondenten ( Gry Blekastad Almås, Nrk) og hun har akkurat lagt ut masse bilder fra Shetland nå den siste uka. Hun farter og reiser generelt mye rundt der borte.


#4

Stompa sa for siden:

Mange mord der, så pass på. Med mindre du ønsker å møte DI Perez, så klart. :knegg:


#5

banana sa for siden:

:hyper:

Ellers ingen innspill, men vil følge med i tråden.


#6

Sol sa for siden:

Ponni får jeg glatt plass til i kofferten!

Drar jo for å treffe Perez, kjekk som han er! :knegg:

Har sett Londonkorepondenten! Er også helt sikker på at jeg har lest at noen her har vært på Shetland på ferie en gang, så jeg håper de(n) ser tråden. Underveis er fjas så lov!


#7

Kaprifol sa for siden:

Så moro, Sol! Jeg har ikke peiling, men høres ut som en veldig god ide å reise dit og oppleve mye nytt. Lurer på om ikke jeg har sett en fra FP som har vært mye rundt i Storbritannia som også har vært her.


#8

frukt sa for siden:

Jeg var på Shetland en dag da jeg gikk på folkehøgskole for 100 år siden, så det er ikke allverden jeg husker. Det ble bare tid til litt shopping og en tur til en av de mange boplassene fra oldtiden.
Men skulle jeg reist dit igjen ville jeg reist hit og hilst på shettiser. :D
Mye å velge mellom her:
www.shetland.org/visit


#9

Pelle sa for siden:

Kjøpe strikkegenser!





#13

Sol sa for siden:

Det er absolutt notert, Floksa.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.