Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva er det rareste du har sett i en fryser?


#2

Appelsin sa for siden:

Det var vel da jeg kom hjem fra et veggedyrhotell i Amsterdam og kastet alle klærne mine oppi, samt toalettsaker, håndveske, nykjøpt luksusgarn og Tony chockolonely for et halvt år.
:himle:


#3

Filifjonka sa for siden:

Jeg hadde en død hønsehauk der som jeg tok vare på til en fra naturmuseet skulle hente den. Gikk ikke mye i frysevarer mens den lå der, for å si det sånn. Jeg grøsset uansett om den var pakket inn i sju lag plastposer og søppelsekk. Det hjalp heller ikke at i samme periode som den lå i fryseboksen dukket det opp en nyhetssak om noen som hadde en ugle liggende til utstopping. Bare at den viste seg å kun ha besvimt, og våknet til liv i fryseboksen en dag eller to etterpå. Så da noen i familien skulle hente noe var det vill flaksing inni plastposen.


#4

Ine sa for siden:

Rådyrkløver? Gikk blodspor med hund.


#5

isola sa for siden:

Tja, vi hadde inntil nylig en hamster i fryseren… Fra barndommen er vel hel uer det klareste minnet. Den fremstår jo ikke akkurat som søt og blid. :knegg:


#6

Dali sa for siden:

Vi har hatt et hamster i frysen i påvente av vår og begravelse i hagen. Og en snøball som ungene laget og insisterte på å ha i frysen til sommeren.


#7

Filifjonka sa for siden:

Min bestefars kone hadde to eller tre store frysebokser stappfulle med mat, inkludert melk, kaffe, teposer, konfekt, syltetøy i melkekartonger fra 1970. Vill hamstring, og muligens en tro på at matvarer faktisk ble bedre etter litt dypfrysing.


#8

Pøblis sa for siden:

Jeg har 8 rotter. :runforhills:


#9

Niobe sa for siden:

En bærepose med regninger.


#10

Inagh sa for siden:

Selv har jeg ikke hatt noe spennende i fryseren, men ene kollegaen min var veldig glad da hun ble kvitt beveren som hadde blitt oppbevart i hennes fryser et års tid. :knegg:


#11

Polyanna sa for siden:

Min far har alltid lagt litt tilfeldige ting i fryseren, mobil og bilnøkler, for eksempel. Frysevarene har havnet litt her og der. :humre:

En gang måtte vi reise i hurten og sturten fra et feriehus (flyet var blitt flyttet fra lunsj-fly til morgenfly og vi våknet til den "velkommen om bord!"-meldingen som kommer to timer før avgang. :dåne: ). Vi var heldigvis ferdig pakket, satt i bilen 12 minutter etter vi våknet, kjørte 93 kilometer svinaktig fort, rakk flyet og glemte ingenting, bortsett fra at jeg hadde lagt i fryseren hårbørste og lusekam (pakket inn i flere lag poser!), fordi vi drev med et luseprosjekt på datteren. :dåne: De må ha lurt!


#12

Syrinx sa for siden:

Min frysar har vore ganske ordinær og keisam, men i barndommen hadde vi av og til ein død katt (dei hadde ein tendens til å springe foran bilane, kattane våre, og måtte såleis oppbevarast til det var søppeldag. Huff.) Og så har det vore ein og anna fugl. Den mest spennande det var ein dvergfalk som hadde satt seg fast i ei garnkasse utanfor huset.


#13

tink sa for siden:

Nei, det strekker seg til rekeskall i påvente av tømmedag for søppel, noen klær med tyggis etter et kjerringråd og muligens sengetøyet til lillesøster etter diverse ormekurer.

På jobb fryses stadig gjenstander og tekstiler/ull for å bli kvitt utøy. Hadde en periode med utkledningsluer som ble nedfryst mellom hver skoleklasse for å hindre spredning av evt. lus.


#14

Floksa sa for siden:

Jeg har en bit av en navlestreng.
Fascinert av hvor tykk og seig den var og det var et gjentakende problem den våren.


#15

Myria sa for siden:

Vi hadde den første katten vår i fryseren i et halvt år fordi han døde på vinteren og vi kunne ikke begrave ham i hagen før om sommeren.


#16

Anda sa for siden:

Familiens ene kanin. Og et utall klesplagg og hårbørster og sånt, som resultat av ønske om å unngå alskens andre smådyr i huset.

Men altså. Det bildet! Og den, i realiteten, bittelille fryseboksen! :runforhills:


#17

Elise sa for siden:

Tunga mi. Det var vondt! Klarte vel muligens ikke å se den, men kjente det godt. :gal:


#18

Pelen sa for siden:

Hva skulle tungen din gjøre der?

#19

Elise sa for siden:

Skulle vel bare slikke litt på isen på kanten? :humre: Så satt den seg fast.


#20

Engasjert sa for siden:

Pappa stoppet ut dyr, så det var både bever, rev og diverse fugler i den fryseren. Og ikke nødvendigvis fullstendig pakket inn, så det var helt normalt at haler og stjerter stakk ut av emballasjen :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.