Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Den beste steameren til reisebruk

#1

daffy sa for siden:

Jeg har en svær gulvvariant hjemme, men vil gjerne ha en liten reisesteamer som kan pakkes med i kofferten. Funksjon og størrelse/ vekt er viktig, og den skal vare leeeenge tenker jeg, så pris er ikke det viktigste.

Noen som har tips? Ser at Steamery har en som heter sirrus3 som er en kombo av steamer og strykejern og som er litt mindre enn sirrus2. Noen som har erfaringer med denne?


#2

liefje sa for siden:

Svarer absolutt ikke på spørsmålet, men jeg unngår stryking på ferie ved å pakke kjoler og bluser på hengere pakket i sånn plast man får rundt klærne på renseri. Tar 3-5 nystrøkne bluser/kjoler i hver pakke og legger dem i kofferten. Henger så opp med en gang vi er på hotellet. Ved korte overnattinger tar jeg bare ut det jeg skal bruke fra plasten og lar resten være inni til jeg skal reise videre og legger dem da igjen i kofferten etc. Det er fantastisk hvor bra det holder seg.


#3

Floksa sa for siden:

Jeg ble veldig imponert over at du hadde en (melke) steamer som er så stor at den står på gulvet. Og at du måtte ha en til reisebruk også.

Jeg aner ikke hva det du faktisk lurer på ER engang :dåne:


#4

GinaK sa for siden:

Jeg vet i det minste hva det er da. :stolt: Har sett det i en klesbutikk hvor de brukte det på dresser og skjorter når de ble tatt ut av esker. Måtte bort og lure på hva det var og den ble veldig rost.


#5

Fintdethei! sa for siden:

En ikke-stryker melder seg, og er forundret over produkter som finnes som jeg ikke ante jeg burde ha bruk for. Lite hjelpsom, innser det.


#6

daffy sa for siden:

Ha ha, ja jeg reiser ikke noe sted uten å ta med en ku eller to... :ler:



#8

Eia sa for siden:

Takk, Shun, da har jeg bestilt en slik. :jupp:


#9

sindrome sa for siden:

Jeg leser stadig overskriften slik: Den beste stemmen til reisebruk :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.