Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hull i husmorkunnskapen

#1

daffy sa for siden:

Spør her om noe jeg aldri har satt meg inn i eller forstått; Når bruker man varmluftfunksjonen og når bruker man stekeovnsfunksjonen? Noen som kan ta på seg å forklare?


#2

Millen sa for siden:

Varmluft bruker jeg når det er flere ting i ovnen feks fisk og fries. Og ved pizza innimellom.
Ellers stekeovn.



#4

Floksa sa for siden:

Gjærbakst som skal spises med en gang. Eller tining av samme.
Jeg hever også ofte bakst ved å sette inn i kald ovn. Da bruker jeg varmluft når den varmer seg opp. Pizza får litt mer krisp skorpe. Og når jeg steker på mer enn ett brett.


#5

liefje sa for siden:

Jeg bruker stort sett alltid varmluft.


#6

Fluke sa for siden:

Nå bruker vi nesten bare airfryer, men før den kom i hus brukte nesten bare varmluft. Ovnen vår blir fortere varm med varmluft og bruker kortere tid.


#7

Che sa for siden:

Jeg bruker det spesielt når jeg baker flere brett av ting. Pepperkaker, boller osv


#8

GinaK sa for siden:

Jeg bruker varmluft mest når jeg steker 2 brett med hjemmelaget pizza. Setter på 10 min og bytter plass for den øverste blir uansett først og mest stekt.
Og når vi har selskap og skal steke kjøtt og feks ovnsstekte eller fløtegratinerte poteter samtidig siden begge tar lang tid å steke.
Og ved flere brett med gjærbakst og julekaker, ja.


#9

Señora sa for siden:

Bruker varmluften stort sett alltid når stekeovnen brukes.


#10

Karamell sa for siden:

Jeg bruker varmluft til alt.


#11

sindrome sa for siden:

Pluss en på de som bruker varmluft på alt. Har også pizzastein (firkantet) på rista i ovnen og alt settes på den. Funker fint for meg, men jeg er ikke så avansert i kokkekunstene mine.


#12

kamp sa for siden:

Varmluft til alt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.