Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gruffetråd #15

#1

star sa for siden:

Jadda


#2

Malama sa for siden:

Myggstikk

Ikke mine. De klør som vanlig og forsvinner som vanlig. Men 14 åringen som ikke pleier klø av myggstikk pga fast antihistaminer hele året, han har nå fått igjen for de 13 årene han ikke har vært plaget, og får enorme reaksjoner og hevelser som klør og er vonde (og varme)

Og han får mange. Han har derved fått seg "prinsesseseng". Sengehimmel over hele senga, om dem opprinnelig er ment al myggnetting eller Sengehimmel er jeg usikker på men min svigerinne fant den frem og hang over madrassen hans (vi er på ferie hos dem) sånn at det ikke skal bli like mange stikk i natt. Han er smurt inn med myggmiddel i tillegg.


#3

Kaija sa for siden:

Usj, mygg er plagsomt, Malama. En god ting med å bli eldre er at jeg nesten ikke hører dem. Husker jeg ikke kunne sove om natten tidligere hvis det var en eneste mygg på rommet mitt.

Gruffer og er SÅ skuffet over et glætt politikersvar av typen Valla, fra en leder jeg stolte på. - Det var kjedelig at du følte det slik. Og at hen forklarer det med "gode intensjoner" når HR og leder manipulerte og pushet meg til å si fra meg fortrinnet på en stilling jeg håpet å få til. Hadde ønsket veldig noe annet derfra. Men hen kunne vel ikke si mye mer i en skvisposisjon uansett.
Jeg har svart at for min del synes jeg ikke det er trist at jeg føler det slik. Det er faktisk kjempebra å klare å bli både sint og lei meg her. Det som ikke bare er trist, men også ganske så ille, er at det aksepteres at møter der sårbare ansatte behandles stygt finner sted.


#4

Elise sa for siden:

Jeg tror jeg har covid. Har nettopp hatt tidenes hostekule med tissing i trusa og vondt i halsen og snørr og tårer. Orker ikke å prøve å sove mer akkurat nå, så jeg har lagt meg på sofaen i stedet. Det jeg trodde bare skulle være en liten sommerforkjølelse blir bare verre og verre. :sukk:


#5

star sa for siden:

Bussen forbi her går ikke på søndager. :gaah:
Vår sedvanlige sjåføren er ikke hjemme ser det ut til.
Da må det bli taxi. Hvis været som er meldt slår til så er vi gjennomvåte og litt til hvis vi skal gå ned til bussen som faktisk går. Og som ikke har bussskur.


#6

-ea- sa for siden:

Men det er ikke søndag idag, Star?


#7

star sa for siden:

Nei vet. Og været kan for all del endre seg ørten ganger innen da.


#8

-ea- sa for siden:

Sorry, jeg misforsto, tenkte du var like kalendervill som meg, som må se på mobilen hvilken dag det er. Hatt feriefølelse lenge, selv om jeg ikke har ferie før idag - hadde akkurat sjekka at det er midt i uka. :humre:


#9

Polyanna sa for siden:

Malama: Da jeg var ung, reagerte jeg helt sykt på myggstikk fra "østlandsmygg" (eller svensk, for den del). Har vent meg til den med årene, nå er det stikk fra sunnmørsmyggen som har holdt meg oppe hele natten. :knegg:


#10

millact sa for siden:

Malama: Du kan smøre myggstikk med øyendråper.

Elise: God bedring!


#11

star sa for siden:

:knegg: -ea-
Er ganske lost når det gjelder dager jeg også, men vet det ikke er søndag for jeg stussa ikke på at naboen fikk arbeidsfolk kl.8.


#12

Millen sa for siden:

God bedring, Elise.


#13

Malama sa for siden:

Det har vi gjort i mange år.

Men nå snakker vi om en reaksjon som er langt større enn som så. Vi snakker om hevelser, ikke bare små stikk. Så da måtte vi til med litt mer behandling.
Den relativt lille i panna er bare som en klinkeklule under huden. Hånda hans ser ut som om den er alvorlig skadet hive iver stor deler av knyttneven. Slet med å bruke to fingre pga det. På armen en som ga ham en skikkelig "muskel", jeg klarer ikke dekke hele det røde området med en hånd.

Det har roet seg litt ned i dag, heldigvis. Fingrene kan brukes. Hånden er ikke like varm.


#14

Malama sa for siden:

Usj, god bedring


#15

Malama sa for siden:

Han har rett og slett aldri reagere på mygg før, men så har vi aldri vært i nord Østerdalen før heller da, bare lenger sør på Østlandet.


#16

My sa for siden:

Guttungen min har også fått myggstikk på Tynset, som har gjort at halve fjeset hovnet opp, og han ikke fikk åpnet øyet. Måtte på legevakt på Hamar dagen etter. Så jeg vet ikke hva det er med myggen i Nord-Østerdalen. :knegg: Han har fått kraftige reaksjoner andre steder på kroppen også. Det er bare der, og en gang i Kroatia, at han har reagert slik på mygg. I hans tilfelle har det hjulpet med Zyrtec (i tillegg til øyedråper den gangen øyet var klistret igjen).


#17

Malama sa for siden:

Guttungen står fast på aerius, så vi doblet dosen akkurat disse dagene. Han tar øyedråper og nesespray siden tante har katt, og av samme grunn lagt inn ventoline i ert faste regimet hans morgen og kveld sammen med seretide.

Immunforsvaret til gutten har litt å jobbe med


#18

Fersken sa for siden:

Tenåringshormoner kan også spille inn og gjøre at det reageres anderledes både på mygg og allergimedisiner.


#19

Millen sa for siden:

Kviser. I en alder av 50+. :sukk:


#20

Syrinx sa for siden:

Straks 12-åringen har brått valgt å flytte over frå treningsbukser til jeans. Dette blir dyrt.
Neida. Ikkje gruff på ekte. Mest søtt og artig.


#21

Millen sa for siden:

Er det lov å gruffe over sure tenåringer på ferie? Eller er det bare livet? Vet og at ungdom og hytteferie med familie ikke er det kuleste. Legg til regn i hele dag + historikk med at jeg ikke har all verdens tålmodighet med nevnte ungdom.


#22

løve70 sa for siden:

Det må det selvsagt være lov å gruffe over Millen :klemme:


#23

Malama sa for siden:

Her ble dagens plan skrinlagt siden både tenåringen og tweens-søstra sa nei. Og minstemor ville ikke uten dekrg øver meg iherdig på å ikke vise hvor mye jeg misliker sånne dager da vi av besluttsomhet og bare vente på ditt og datt ikke kommer igang med noe som helst.

Dagen har inneholdt.... Sannelig ikke mye. Men. Vel. Ja. Sånn går det.

Vi blir vel i morgen også. Så håper jeg at vi setter kursen videre. Hvor enn. Det må vi bestemme i morgen.


#24

Floksa sa for siden:

Sommer’n her er så kort og kald at selv myggen vår må være litt heftig for å stå an av.


#25

Malama sa for siden:

Men her i familien er det bare en av 5 som får sånne enorme/allergiske reaksjoner på dem.. De lokale (aka min definitivt innflytter-svigerinne og hennes.... Vel, ikke helt født og oppvokst, men likevel nå bonde-mann) reagerer selvsagt ikke sånn.

Bare denne sønnen min som altså får enorme stikk av de effektive myggene deres. Mine stikk er normale. Irriterende, men normale (og langt færre enn jeg pleier få på flisa)


#26

Strå sa for siden:

Hah!!! Og grrrf. Jeg blir 60 snart. Og får kvise. Jepp. Det finnes ingen fordeler med å bli gammal.


#27

Polyanna sa for siden:

Kan det være en slags kryssreaksjon med at han også blir eksponert for katt?

Stakkars.

Jeg husker jeg fikk et stikk over øyet i värmland en gang. Som hovnet opp noe hinsides. Og det var det øyet jeg så noenlunde på. Så da krasjet jeg i en bildør og fikk en blåveis på toppen. :dåne:

Mamma mente forresten at det ville hjelpe med reisesyketabletter, men jeg husker bare at jeg da ble trøtt i tillegg.


#28

Malama sa for siden:

Vi har tenkt på den muligheten ja. Og reiser snart videre på vår ferie-ferd. Svigermor har faktisk ikke katt lenger, så resten av ferien er trolig bedre i så måte


#29

star sa for siden:

Den forbaska måsen som har fest utenfor her.
Dvs jeg tipper den gnåler over unger som spankulerer rundt. Kan bare ikke huske at de har gnåla så mye over så lang tid de foregående årene.


#30

løve70 sa for siden:

Været. Heldigvis har jeg mer enn nok å gjøre på jobb, men hadde jo vært kjekt med noen fine kvelder....


#31

Millen sa for siden:

Denne ferieuka har det regna hver dag...


#32

Kanina sa for siden:

Jeg gruffer over migrene. Rettmessig, synes jeg. Og over at jeg ikke får neste behandling før om aaaaltfor lenge. :gaah:
Også den siste dagen med finvær på denne ferien.


#33

Dali sa for siden:

Kjøperen av huset vårt. :gaah: Nå har de prøvd seg med en tredje takstmann for å finne noe å utsette for å få penger tilbake. Kan de ikke bare gi seg, de har ikke noe å klage på som de ikke visste da de kjøpte.


#34

Bobbelur sa for siden:

2,5 timers søvn mellom seinvakt og tidligvakt. Fordi bikkja måtte ut i natt, og når jeg nesten hadde sovnet, kom naboen hjem og ble stående utenfor bygget for å snakke med han som kjørte han hjem. Å si i fra hjalp heller ikke. :gaah:


#35

løve70 sa for siden:

Været :gaah: Nå er det to uker siden vi kom hjem fra Danmark. Det har vært to dager med opphold. Ikke se det ut til at det er noen bedring i sikte heller :(


#36

Nera sa for siden:

Sur tenåring som henger med geipen uansett hva som skjer. :gaah: Fortell meg at det blir bedre etterhvert.


#37

Floksa sa for siden:

En lei halsbetennelse som ikke vil slippe og som ikke oppfører seg som en halsbetennelse skal. Skal på sykehus i morgen for å sjekke hva det faktisk er. Har googla meg vettskremt. Bare 18 timer igjen :gal:


#38

Blondie sa for siden:

Jeg vet ikke jeg, Nera, jeg synes ungdommer kan være rimelig slitsomme i ferien leeeenge. Mine to voksne (22 og 24) er fine, men jeg mistenker at det er fordi de ikke bor hjemme. :knegg:


#39

Tjorven sa for siden:

Du vil ikke høre. Snuppa var en stund knapt til å være i hus med til hverdags og feriene var enda verre. Så begynte hun på videregående, og som ved et trylleslag hadde vi en helt annen unge.

Knerte blir 16 i høst. Han vil helst være på YouTube hele tiden, men blir med på ting når han får beskjed. Sprudlende er han kanskje ikke, men han er ikke sur heller. (Han begynner på vgs om en måned og vi er VELDIG spente på om vi får se samme forvandlingen der. Vi tror ikke det, men han har også hatt det langt bedre på ungdomsskolen enn søsteren hadde det.)


#40

Kanina sa for siden:

Min 15-åring surmulte et par døgn på ferie. Mannen min blir veldig påvirket av det, så han sa at hvis ikke han skjerpet seg resten av ferien, dvs ikke surmulte eller maste om å komme hjem i vårt nærvær, ville det bortfalle visse goder når han kom hjem. Det hjalp, vil jeg si. Han var sikkert like misfornøyd, men holdt geipen for seg selv.


#41

Kanina sa for siden:

Floksa: godt det bare er snakk om timer igjen nå! Googling er ikke bare sunt. God bedring!


#42

Millen sa for siden:

Lange kjedelig kjipt vær feriedager. :sukk:


#43

Anne C sa for siden:

I år som 17 åringen har fått seg ikke mindre enn to jobber så må jeg si at ferien så langt har vært veldig bra. I tillegg har han kjæreste, og da blir det ikke mye tid igjen til å kjede seg hjemme med meg. Han har aldri vært glad i ferier og helger, og trenger at noe skjer hele tiden. De siste årene har vi ikke gjort så mye spennende i sommerferien, og fjoråret var slitsom.


#44

Strå sa for siden:

Nærkontakt med folk som alltid vet best og som ikke ser sin egen rolle i at kaoset oppsto. Ikke Helten selvsagt. Gusjelåv. :gaah:


#45

Malama sa for siden:

Jeg ser at denne 7-10 dagers grensa på opphold hos svigers blir strukket i år også. Men jeg tror jeg skal jobbe pro overnatting på "dagsturen" vår til Oslo i løpet av uka.


#46

Malama sa for siden:

Grunnet årsaker jeg ikke orker utdype er dog denne sommeren rimelig skrudd uansett så jeg orker ikke bry meg og bare jobber for å tilrettelegge så det blir best mulig for ungene.


#47

Nera sa for siden:

Nei, jeg tenkte egentlig det. Hun har aldri vært Little Miss Sunshine, og det første året på ungdomsskolen har vært tøft for henne både faglig og aller mest sosialt, der hun har følt seg oversett og usynlig. Heldigvis har hun idretten, men der er det pause fram til hun drar på treningsleir i Bulgaria den 31.07. Vi var nylig på 10 dager kjøreferie, men hun ville ingenting annet enn å sitte på rommet, og minigolf, airhockey osv vekket konkurranseinstinktet så til de grader at det nesten ble flaut.

Vel, i det minste får jeg drevet mye med frustrasjonsrengjøring, gått turer med hundene og forhåpentligvis også trent for å ikke selv eksplodere.:rolleyes:


#48

Millen sa for siden:

Staycation er dritkjedelig og oppskrytt.


#49

oslo78 sa for siden:

Sure tenåringer på ferie er krise. Vi har hatt en slik sommer da Storebror var 17, og det ødela absolutt alt av feriefølelse for min del. Det ble siste året han var med oss. Nå tipper jeg han hadde vært utmerket på tur.

Jeg gruffer over nerve i klem i nakken (igjen), denne gangen uten krafttap i armen heldigvis. Men vondt absolutt hele fuckings tida. (Jeg banner vanligvis aldri, så ta det som et seriøst gruffeforsøk!!!)



#51

Lille meg sa for siden:

Hovedkortet på robotgressklipperen har sannsynligvis røket. Klipperen er såpass gammel (7 år :snill:) at det ikke produseres deler til den mer, så hvis vi er skikkelig heldige (all erfaring tilsier at det er vi ikke), så får forhandleren tak i et brukt kort. Å bytte kortet vil koste fra 5000 og oppover. :gaah: Det ble ikke bedre av at forhandler antyder at det muligens ikke er lurt å reparere på vår klipper heller. Det er jo ikke akkurat slik at den har fungert problemfritt etter at vi kjøpte den. (Det skal sies at jeg motvillig innrømmer at lynnedslaget som ødela kantlinjene ikke direkte var den skranglete robotklippers feil.)

Jeg er så ubeskrivelig lei av ting som ikke fungerer. :sukk:


#52

løve70 sa for siden:

God bedring til dem som trenger det :klemme:

Ellers gruffer jeg over været. De siste 3 ukene har det regnet alle dager bortsett fra 2 - helt håpløst. Eneste trøsten er at jeg har mer enn nok å gjøre på jobb....Begynenr nedtelling til Spania.


#53

Syrinx sa for siden:

Eg har så full medkjensle, Løve. Sommaren var slik her i fjor og det tok ingen ende. Nokre av oss blir vérsjuke og kjenner det godt når det er slik. Men fint å ha noko å sjå fram til iallfall.


#54

Eia sa for siden:

I dag gruffer jeg over unger som fråtser i brusbokser, og ikke en gang klarer å drikke halve før de setter den fra seg, og like etter åpner ny. Jeg skal ALDRI mer være grei og kjøpe sånne brusbrett på ferja. MAKAN til sløsing! Hvor er de ungene jeg oppdro til å være nøkterne og måteholdne? :gaah:


#55

Millen sa for siden:

Du vet det blir en lang og kjedelig dag når du våkner sur...


#56

Malama sa for siden:

Minstemor lar nesten aldri telefonen sin gå tom for strøm. Derved kan hun ikke pin kode til simkortet.

Nå ba den om en oppdatering som medførte restart. Jeg har jo den pin koden i ice appen. Ok, da oppdateres den.

Men. Ice har problemer med min side, så jeg får ikke logget inn på den appen. Hun husker tallene, bare ikke rekkefølgen. Jeg har hatt to feil så langt.


#57

Ine sa for siden:

At det ennå visstnok er lovlig med elefanter i sirkus.

De som går på slikt har sikkert ikke fått med seg og sett pigg-hakkene de begynner å bruke på de små elefantene så de skal adlyde?

Men var det fra Norge videoen som ble lagt ut av den rømmende elefanten var fra?

Kan legge til idioter som legger ut skrytebilder av seg selv, foran elefanter i fangenskap, på datingsider. :rolleyes:


#58

My sa for siden:

Kan anbefale sjangeren nysirkus. Ingen elefanter eller andre dyr, bare fantastiske akrobater, sjonglører, dansere og scenekunstnere av ulike slag, som setter opp spektakulære show. :hjerter:


#59

Strå sa for siden:

Ine: Elefanter ble forbudt fra 2017, men det er vel bare for nye elefanter tror jeg. De som allerede er her er visst lov å holde på. De kan uansett ikke settes fri i Norge eller der de ble fanget.

My: Nysirkus er absolutt å anbefale ja, det er flott å se på.


#60

Ine sa for siden:

Men de kunne jo bli satt "fri" i et sanctuary. Tipper de hadde fått det mye bedre med det enn å stadig reise rundt og adlyde, som slaver.


#61

Strå sa for siden:

Jeg er ikke uenig i det, men da må det finnes et sånt sted. Er det noe slikt i Norge eller nabolandene våre?


#62

Ine sa for siden:

Vet ikke. Så et klipp fra et sånt sted i Afrika. Lokale tok vare på baby elefanter, målet var å produsere flere elefanter. Der hadde de det bra.


#63

Anne C sa for siden:

Jeg gruffer litt over moren til leieboeren til en av naboene våre. Moren har enten flyttet inn, eller så er hun på et veldig langt besøk. Det siste kan godt være, jeg mener å huske at naboen sa leieboeren var fra Cuba. Uansett, hun bråker med høy musikk hver gang sola titter frem. Og synger gjerne høyt som bare det. Tomta vår ligger nedenfor naboen sin, og vi har store tomter alle som bor rundt meg. Men nå får jeg dette musikkbråket rett inn i både inngangsparti og drivhuset. Som igjen gjør at jeg nesten ikke orker å bruke den siden av huset vårt hvis de er ute.


#64

Millen sa for siden:

Så irriterende og slitsomt Anne C.

Her er det generell sommerferie og tenåringsgruff.


#65

Blondie sa for siden:

Jeg irriterer meg over at jeg fremdeles påvirkes veldig av sinnet til min eks. I dag ble jeg skjelt ut før frokost. :sukk:


#66

Ine sa for siden:

Gruffer, (mer trist)over mobbesakene i Drangedal. :(


#67

Kaija sa for siden:

Ja, fysjom. Utrolig tøff og sterk dame som har stått aleine i stormen der. Og skam på kommunen.

En av sønnene mine fikk en klassekamerat flyttende fra Drangedal for noen år siden, da de gikk på ungdomsskolen. Gutten var helt overveldet over å bli tatt godt imot. Han fikk en plass blant guttene med en gang, og ble bedt i tre bursdager de par første par ukene. Helt nytt for ham og mora, for ingen hadde bedt ham i bursdag før. :trist:

Men det skal sies at det finnes mange kommuner og steder der mobbinga har fått strekke seg over generasjoner. -Vokst opp på en liten møkkaplass der alle visste hvor alle var på rangstigen..


#68

Ine sa for siden:

Helt utrolig hvordan det bare fikk holde på, og i skoletiden, og at begrepet "stanga" feks var så utbredt.

Klem til deg hvis siste setning gjaldt deg. :klemme:

Når man leser sånt blir jeg bevisst over det som kunne ha vært så mye verre.


#69

Lavender sa for siden:

Kjeveortoped, hvorfor skal det være så dyrt og så vanskelig å forstå. Samtidig som jeg vil gi barnet det hun har behov for.


#70

polarjenta sa for siden:

Jeg er helt enig, det er altfor dyrt. Sønnen min har høyeste dekningsgrad, likevel koster det rundt 25000.


#71

Lavender sa for siden:

Mannen kom hjem 4000,- fattigere og med pristilbud på 65 000,- etter laveste dekning.


#72

Stompa sa for siden:

Skikkelig i-landsgruff, men jeg bruker kalenderen på telefonen min aktivt (Samsung), og det irriterer meg grenseløst at jeg ikke får til å fjerne de kongelige bursdagene som er lagt inn automatisk. Jeg har da ingen bruk for dem, og finnes ikke interessert! :gaah:


#73

My sa for siden:

Du kan fjerne kalenderen "Høytider/ferier", det er der de ligger, siden det er offentlige flaggdager. Men da forsvinner selvsagt helligdagene i samme slengen, og dem vil man jo gjerne ha der. Eventuelt kan du fjerne helligdagskalenderen og selv legge inn himmelfart, påske, pinse etc manuelt.

#74

Stompa sa for siden:

Ja, vil jo gjerne kunne se når påska er fra år til år. De andre er i grunnen ikke så farlig.


#75

Blondie sa for siden:

Eplefonen er tydeligvis ikke for monarkiet (passer meg fint!), for jeg har ikke kongelige bursdager i den. Skjønner godt at det er irriterende og uinteressant.


#76

My sa for siden:

Har du helligdagene inne? Eller andre flagg-/merkedager som frigjøringsdagen 1945 og unionsoppløsningen?


#77

Ine sa for siden:

Han fastlegen i Trøndelag som drev og masserte pasientene i underlivet ved de fleste problemstillinger.


#78

-ea- sa for siden:

Norske høytidsdager heter kalenderen på min ippån, og den inneholder alle fridager og merkedager, men ikke alle offentlige flaggdager - intet fra monarkiet her.


#79

Blondie sa for siden:

Ja, alt det andre.


#80

Ine sa for siden:

Er de bare private? Finnes de ikke i det offentlige?


#81

My sa for siden:

Stompa: Jeg fant løsningen! :jupp:

Gå inn på innstillinger (nederst på menyen som kommer opp bak de tre strekene øverst til venstre). Helt nederst under "flere" står "Høytider/ferier". Trykk på den, og trykk deretter på der det står "Offentlige fridager Norge". Der kan du velge "Offentlige helligdager og andre fridager", eller "Kun offentlige helligdager" (helt idiotiske titler, der de har byttet om på ordene "fridager" og "helligdager", se bort fra det). Hvis du velger "Kun offentlige helligdager" forsvinner både kronprinsen, olsok, bots- og bededag og diverse annet tøys, som ikke gir oss fri, og som vi som ikke har flaggstang derfor ikke bryr oss om, mens fridagene som påska og pinsa ligger der. Det eneste som kanskje hadde litt verdi av det som forsvant var når sommertid starter og slutter. Men det får man kanskje rede på uansett (dessuten stiller jo de fleste klokkene seg selv nå for tiden).


#82

Stompa sa for siden:

Har ikke dette på min, bare Administrer kalender – og får ikke opp de valgene du har der. :mumle:


#83

Lavender sa for siden:

Det skal være en og annen offentlig, men her er kun private med egne prislister.


#84

star sa for siden:

Gjør du der via appen eller nettside?
Av og til sliter jeg må å finne ting vis appen nemlig.


#85

My sa for siden:

Åja, da bruker du kanskje en annen kalender-app enn meg. Jeg bruker google sin.


#86

Stompa sa for siden:

Jeg bruker den som ligger ferdiginstallert på tlf, fra Samsung.


#87

Input sa for siden:

Jeg gledet meg til å begynne å strikke min French market bag, men garnbutikken har sendt meg garnet i feil farge. Så da må jeg velge mellom å ha den kjedelig og hvit, eller vente på nytt garn. :leppe: Toppen av i-landsproblem, ja.


#88

Strå sa for siden:

Tenna som fant ut at de skulle verke som besatt nå som jeg ikke hadde med rett medisin. Det gikk over en time før det roet seg. En dag finner vel noen ut hva det egentlig er som skjer. Gleder meg til det.


#89

Millen sa for siden:

Vi har ikke Internett eller TV. Vært bort i flere timer og Telenor sier vi får det tilbake lørdag. Fikk vite det via nabo. Telenor har ikke engang sendt ut varsel om dette. :gaah:


#90

Syrinx sa for siden:

Vore opphald og ganske fint i heile dag. No sykla eg meg ein kveldatur og "sjølvsagt" byrja det å bøtte ned. Har søkt tilflukt i ein gapahuk i håp om at byga skal gå forbi.


#91

jolie sa for siden:

Jeg har hørt at overgangsalder kan føre med seg tannproblemer. Ellers har jeg fått beskjed av tannlegen om at mine tenner er sensitive (ising fx) fordi jeg er stram i kjeven og biter tennene mye sammen. Mye belastning på tennene utenom spising. Har fått tøyeøvelser og råd om fluorskyll.


#92

Millen sa for siden:

Sommerværet. Vært regn hver dag.
Telenor :gaah: vi er fortsatt Internett og tv-løse, og vol være det til imorgen. :gaah:


#93

007 sa for siden:

Du skal selvsagt få gruffe over det du vil, men altså: jeg var i Oslo tirsdag, onsdag og torsdag, og det små halvtimesbyene kan knapt kalles regn. Jeg gikk i sommerkjole og sandaler, og tempen lå på rundt 20°. På Vestlandet har stort sett hele juli bestått av ull, regntøy og sidelengs pisseregn i 13°

Så jeg tar meg den frihet å gruffe over østlendinger som gruffer over været, dere har ingenting å klage over!


#94

Blondie sa for siden:

Den ser jeg, Agenten! Dessuten var det sammenhengende sol og varmt i hele mai og juni her på Østlandet.


#95

Ine sa for siden:

Kanskje vi trenger gruffetråd over været for østlendinger. :knegg:


#96

Malama sa for siden:

Regnværet i Oslo har gjort oss litt våte ja. Men det går jo rasende fort over og det er jo varmt resten av dagen.
Litt uforutsigbart, brått kommer det en skyll.

Men ikke som hjemme hvor det tidvis er en og annen oppholdsbyge. (altså, det hender fra tid til annen en liten pause fra regnet, i motsetning til her hvor det fra tid til annen kommer)


#97

Millen sa for siden:

Greit nok det, og deg om det, men tirsdag og onsdag har vært de to dagene det ikke var meldt regn denne uka.
Ull bruker jeg konskvent ikke om sommeren.
Det er jo ikke varmt her med 17 grader. :værsjuk:


#98

Millen sa for siden:

Ja, men da var det ikke ferie.


#99

Malama sa for siden:

Men ungene mine har tidenes smaleste smakssans.... Dere forsøkt spreke forslag til middag. Mine har valgt.... Peppes pizza. Og MC Donalds.

Begge enkle å tilrettelegge for glutenfritt. Men altså.... De får jo Egon til å fremstå som et sprekt alternativ....

Jeg vet jo at det skyldes i stor grad at de aldri tar med ut for å spise utenom på ferie et par ganger i året. Og peppes og MC inngår ikke i hverdagen heller.


#100

Blondie sa for siden:

15-åringen min fikk velge restaurant da vi skulle spise ute tidligere i sommer. Da fikk vi diskutert hva det begrepet innebar. :himler: Hun vil kun på Burger Iing, det gidder ikke jeg. Den glutenfrie maten der er i beste fall hundemat.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.