Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

star sa for siden:

1 time og 20 min igjen på toget. Og så skal vi ta båt noen timer.


#3

ingling sa for siden:

Jobbing fra feriehuset denne uken, ikke den verste uken siden været er sånn passe, men kjenner at hodet egentlig var på vei inn i feriemodus. Men får ryddet i litt saker og ordnet det jeg ikke rakk den siste uken med vanlig jobb, så det blir nok bra. :nemlig:


#4

Dali sa for siden:

Morn fra bilen. 50 mil foran oss før en uke i regnet. Alle var en smule trøtt i dag, så det ble en time senere avreise enn planlagt. Første stopp er Oppdal for å se om vi får kjøpt noen fiskestenger.


#5

Tjorven sa for siden:

Da har dagen startet på Kreta. I går var det levelig igjen etter noen virkelig brennhete dager. Så i dag er planen å besøke byparken og kjøpe is. Byparken skal visstnok være renovert siden sist, og de høye trærne gjør den til et ikke altfor varmt sted.


#6

Frøy sa for siden:

Er på jobb og egentlig ganske glad for at jeg ikke har ferie for været på utsiden minner mer om en oktoberdag enn enn en julidag. To uker igjen før F.


#7

polarjenta sa for siden:

Jobb her også. Hadde fri i forrige uke, så det var litt tungt å komme seg opp i dag. Siste dag før ferie på torsdag.


#8

Syrinx sa for siden:

Sunnmørssommaren er her. Det høljar ned, og det noko heilt voldsomt også.

Ungane skal inn i bygda på besøk til mine foreldre nokre dagar. Eg kjenner at voksentid skal bli fint.


#9

star sa for siden:

Kommet oss på båten. Opphold og sol.


#10

Blondie sa for siden:

Jeg er hjemme en tur for å vaske klær. Resten av gjengen kommer i kveld og så blir vi hjemme noen dager fordi ungdommene skal jobbe. Regn her også.


#11

007 sa for siden:

Vi er klimaflyktninger og har bestilt oss hotellrom i hovedstaden fra i morgen til torsdag. Der er det i det minste meldt opphold, her bøtter det ned.


#12

Millen sa for siden:

Vel, her i hovedstaden er det ikke noe særlig sommervær. Regnet jevnt og trutt siden forrige uke. Akkurat nå stoler jeg ikke så mye på hva hverken Storm eller Yr melder. Der er sånn skikkelig ubestemmelig drittvær. Med litt sol, litt opphold,også regner det igjen. Hilsen værsjuk oh hater sånt vær.


#13

star sa for siden:

Framme ->


#14

løve70 sa for siden:

Ingen ferie her heller. Drittvær så det holder. Ikke noe som minner om sommer. Kaldt er det også blitt. Og da passer det godt med travle dsger på jobb. 3 uker til ferie...


#15

Martis sa for siden:

God ferie Star! Vi kom fra Troms i går og har hatt fantastisk vær!


#16

Fersken sa for siden:

Vi skulle begynne oppussing av et soverom denne uken, men så avlyste elektriker avtalen og kan ikke komme før sent neste uke. Planen var oppussing denne og neste uke, så ferie. Nå ryker den planen. :gaah:


#17

star sa for siden:

Haha, Martis. Vi har akkurat hatt heftig runde med regn og lyn. Det knitra i lampa på veggen som ikke var plugge i veggen.


#18

Addison sa for siden:

God ettemiddag! Nestsiste dag på jobb før F. Har da litt å sysle med, men ganske stille sammenlignet med en vanlig mandag. Været er helt kaotisk, regn, vind, sol, i vill forening. På torsdag reiser vi til fjells, der er det ikke meldt bra vær, håper vi får til "toppturen" vår en av dagene vi skal være der. Neste stopp blir Vestlandet, der har vi minimale forventninger og legger planer som ikke trenger godvær. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.