Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Kanina sa for siden:

Apropos kaffe. Jeg kjøpte et håndbryggesett i går, og prøver meg fram. I dag ble den litt tynn. I går malte jeg kaffen for fint, så det tettet filteret og kaffen ble aldri ferdig filtrert.
I dag er det overraskende varmt og sol, så vi må kanskje finne på noe.


#3

Blondie sa for siden:

Sol her også, mulig det blir utemuseum i dag. Henge litt i hagen der og nyte de landlige omgivelsene. Det er i gåavstand hjemmefra, men vi har ikke vært der siden vi var små. :sparke:


#4

Hondacrv sa for siden:

Endelig sol! Skal berre prøve å vere i hagen mest mulig.


#5

Addison sa for siden:

Sol ute, kontorkaldt inne. Men siste dag før F, skal nok overleve. Starter ferien med en treningstime, så skal jeg tømme hodet for jobb og koble av noen uker. Håper jeg da. Men først noen saker som må løses her.


#6

ingling sa for siden:

Regn ute, småkaldt inne på feriehuskontoret. Det er litt i overkant rolig å jobbe denne uken, men etter lunsj har jeg faktisk et møte. :nemlig:


#7

Frøy sa for siden:

God morgen. Jeg skal flytte kontor og jeg har ikke lyst! Skal flytte fra den fine gjengen min i 3.etg og ned til en mer stille og innesluttet 2.etg med cellekontorer.


#8

star sa for siden:

Overskyet, men opphold.
Sovet som en stein, men så sov jeg ytterst lite forrige natta.


#9

Eia sa for siden:

God formiddag! Sol og litt vind. Her blir det hagedag. :glis:


#10

Fintdethei! sa for siden:

Regn og atter regn. Får se hva dagen bringer. De truer med opplett i kveld, kanskje gå en tur da.


#11

Martis sa for siden:

Fint vær! Her går vaskemaskinen etter ferie del 1, og etterhvert må deg gjøres litt hagearbeid. Planlegger rikelig med kaffe og avslapping inni mellom «jobbingen»!


#12

Syrinx sa for siden:

Handbrygging er snertent, Kanina. Rett i koppen. Brukar det mykje sjølv og syns dei minutta med helling er litt terapeutisk deilige.


#13

Blånn sa for siden:

God formiddag! Vi er på vei hjem fra fjelltur. Fire dager fra hytte til hytte i Langsua. 6 mil. To dager med regn. Dagen med den korteste distansen gikk gjennom myr. :rabla: Læringspunkter: litt lange dagsetapper for meg, regntøyet holdt ikke mål og jeg trenger nye fjellsko. Men alt i alt er jeg sliten, fornøyd og stolt av meg selv. Nå skal mørbanka lilletær få hvile seg i crocks noen dager. :lol:


#14

Selma sa for siden:

En god miks av sol, vind og regn her. Hyttelivet er behagelig uansett vær, men jeg ønsker meg litt mer sol de siste feriedagene. Vi har brukt formiddagen til å felle et tre og kappe opp kvist. Nå har jeg sendt resten av gjengen på mathandel mens jeg smårydder litt og strikker


#15

Mams sa for siden:

Hjemmekontor med masse bråk. 3 av stuevinduene mine byttes, og ikke av meg.


#16

annemede sa for siden:

Her regnet det, så jeg tok en dagstur vestover. Til litt sol og blå himmel.


#17

Kaprifol sa for siden:

Blånn, hvilken rute gikk dere? Og hvor lange skulle etappene være i det jeg kaller DNT-timer?


#18

Blånn sa for siden:

Vi gikk denne: ut.no//turforslag/1112155182
Første dagen er oppgitt som 15 km, var 17, men veldig greit terreng. Dag to var en del myr på sluttet og i pissregn. Dag 3 var en ren myretappe. Siste dag var en fin rute. Passe med opp og ned og passe variert. Noe myr på slutten, men mulig å gå relativt tørrskodd (i motsetning til dag 3). Vet bare dnt-tid på de to siste etappene - 4 t på begge. Skulle vi gått nå hadde vi nok dropper Storeskag.


#19

Blånn sa for siden:

Men altså, jeg fullførte til tross for dårlig form.


#20

Kaprifol sa for siden:

DNT har litt underlige turbeskrivelser, står bare at dag 3 er en lett tur. Har gått nord i dette området selv, fra Storhøliseter til Storkvelvbu, ikke noe særlig myr og fint terreng. Jeg kunne tenkt meg å gå mer i det området - helt til du skriver om en dag i myr…


#21

Blånn sa for siden:

Skal vi gå deler av turen igjen blir der Liomseter-Storkvolvbua-Haldorbu-Liomseter. Da unngår du det meste av myr og har fine stier.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.