Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Ny kald, regnfull dag her på sør-vestlandet :( Ja, ja, stort sett back to back møter frem til klokken 17, så merker ikke så mye til det.


#3

Blondie sa for siden:

Sol, men fremdeles vind her. Fikse og ordnedag, siden ungdommene jobber. Vi skal til et vennepar i kveld, det blir fint!

Men først må jeg til min gamle mor og sette på flere klesvasker. Camping igjen i morgen.


#4

Frøy sa for siden:

Da var kontorbyttet gjort og jeg er trist. Jeg gikk fra et utrolig bra kontor til et som jeg ikke blir fortrolig med, ikke var det lett å innrede heller. Jeg får bo meg litt til så går det sikkert bra. Kan ha noe å gjøre med at jeg også er utrolig klar for F. Men det er enda en del arbeidsdager igjen til det.


#5

Albertine sa for siden:

Jeg er sliten av å leve i et hav av eksistensielle spørsmål og lengter sårt etter litt stabilitet og ro. :sukk: Og elleve grader og regn i enda en uke til er bare fælt. :leppe:


#6

Nenne sa for siden:

Vi aner muligens et glimt av sol her. Ikke akkurat knallsommer. :sukk:


#7

ingling sa for siden:

Jobbdag i regnværet her, så ikke så farlig for min del. Men det ser mer lovende ut for helgen da, Albertine? Med forbehold om at jeg er bittelitt lenger nord. :nemlig:

Dagens prosjekt utenom jobb: Finne brett med jordbær etellerannet sted og frysesylte. Og fjerne minst ett heldekkende teppe til. :hyper:


#8

Fintdethei! sa for siden:

Nok en regndeprimert ferierende melder seg. Skulle ønske jeg kunne droppet ferie nå, og jobbet i stedet, og spart dagene til en gang det muligens blir mer enn 12 grader og sipregn.
Aner ikke hva vi skal finne på heller.


#9

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg ble vekket av telefon fra yngstemann som var på Hypercamp. Han hadde kastet opp om natten. Så da var det bare å sette seg i bilen og kjøre tur-retur Åmot for å hente en relativt pjusk herremann.


#10

Albertine sa for siden:

Ingling, værmeldinga sier at det blir litt varmere på søndag, 17 grader, og så er det tilbake igjen.


#11

ingling sa for siden:

Hm, ser bedre ut her da, så litt lokale forskjeller. :jupp: Det vil helst gå godt uansett, jeg er ikke så værsyk (kan være fordi jeg ikke bor vestpå resten av året, ser den).


#12

Eia sa for siden:

Hva er Hypercamp, Blånn? Og god bedring til herremannen!

Her har jeg drømt meg litt bort i reisenes verden, men nå skal jeg skride til verket, som betyr skyfling av vask og hagearbeid. Skulle vært i hagen i hele går, men andre ærender kom visst i veien. Men i dag er det perfekt hagearbeidsvær! :jupp:


#13

Blånn sa for siden:

Hypercamp er nerdenes ferieparadis, tror jeg: n4f.no/arrangement/hypercamp-2023/. Leir for ungdommer som er knyttet til Hyperion: Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser


#14

Eia sa for siden:

Aha. Høres gøy ut. Og trist å reise fra som syk. :dakars:


#15

Ine sa for siden:

Er det det å være gründer og egen arbeidsgiver som tærer på, Albertine? :klemme:


#16

Tjorven sa for siden:

Jeg sendte link til Hypercamp til knerten. :knegg: Og ja; sønnene våre skal gå på samme skole det kommende skoleåret. Knerten gleder seg stort. (Jeg klarer dog ikke å overtale ham til å bli med i koret.)


#17

Blånn sa for siden:

Min har droppet koret nå. Akkurat nå er det KFE og volleyball (ispedd litt rumpeldunk og annet) som gjelder (i tillegg til korps).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.