Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan du anbefale en sovemaske?

#1

LilleT sa for siden:

Og si gjerne hvorfor du liker den?


#2

allium sa for siden:

Tempur. Gir plass til øyevippene og er myk og god.


#3

liefje sa for siden:

De man får hos emirates. Business class. Billig og greit :grineler:


#4

Isolde sa for siden:

Den nye typen vi har på jobb. De er laget av skum og går ned på nesen. Virker som google kaller det 3D. Vi hiver de rundt oss på jobb.


#5

IzziCreo sa for siden:

Tempur sin har memory foam slik at den former seg etter der den sitter. Det blir mørkt og den klemmer ikke noen steder og gir rom for øynene. Lett å justere. Alle med migrene i familien har den.


#6

liefje sa for siden:

Den høres fantastisk ut. Bestilt.


#7

safran sa for siden:

Hvor?! :hyper:



#9

safran sa for siden:

Takk!


#10

LilleT sa for siden:

Hm, jeg liker egentlig ikke Tempur sin.


#11

liefje sa for siden:

:lalala:


#12

daffy sa for siden:

Jeg har den som Oprah Winfrey anbefaler. Silke og dyr, skal visst fjerne rynker og forbedre hud i samme slengen. Vet ikke om jeg tror helt på det :knegg:, men som sovemaske er den uovertruffet alle andre jeg har prøvd.


#13

Ine sa for siden:

Link?



#15

liefje sa for siden:

Da har jeg brukt tempurmasken i fem netter. Det var VELDIG uvant at den var så tykk, men den former seg godt så jeg kan sove med den uten problemer. Den er komfortabel, sitter godt og det blir helt mørkt. Men; Det med at den gir rom for øynene til å bevege seg, liker jeg ikke. Jeg har ganske lange øyenvipper (ikke noen kunstige og superlange, men kanskje litt lenger enn "vanlig") og det er jo da mulig å åpne øynene inni masken, men jeg har opplevd at øyenvippene henger seg fast og det er faktisk litt vondt. Prøver å presse den litt mer på øynene slik at denne bevegelsen ikke blir mulig og vurderer faktisk å fjerne de putene under øynene slik at den skal sitte tettere, men gir den nok noen uker til først.


#16

Candy Darling sa for siden:

Jeg har akkurat bestilt en ny fra Manta sleep, men vet ikke hvordan den er da. Jeg liker egentlig ikke å sove med maske, men er ikke så fan av å våkne tidlig heller. :knegg:


#17

Malama sa for siden:

Jeg har bare et par billige, enkle, myke fra Kappahl. (jeg har en i glatt stoff også. Den er helt ubrukelig for meg.) jentene dine har mønster av en kanin og enhjørnikg eller noe sånn, jeg har svart (en står det "yes, i'm sleeping " på, den andre "snoking")

Jeg sover nok ikke hele natten med den heller, men trekker den på plass når jeg våkner for tidlig. Først brukt i telt, men siden innsett at den er kjekk å ha på sommeren inne også


#18

Camomilla sa for siden:

Elsker mine i silke fra Branche.


#19

Kanina sa for siden:

Jeg har en sånn tung sovemaske med et slags risposefyll. De legger seg ned på øyelokkene og bidrar til å holde øynene lukket. Kjøpt på Enklere liv for et par år siden. Fikk dem anbefalt pga migrenen også.



#21

Tallulah sa for siden:

Dere med mantra og tempur; hva syns dere nå? Jeg får så mye mantrareklamer!


#22

liefje sa for siden:

Min tempur blir ikke brukt lenger. Den var for stor og klumpete.


#23

Candy Darling sa for siden:

Jeg er faktisk veldig fornøyd med mantra! Ikke fullt så fornøyd med å betale 470 spenn for maske og frakt, også 270 kr til i fortollingsgebyr.



#25

Tallulah sa for siden:

Fortell mer om den. H ordna sitter den på øynene, har du med lyd?


#26

Candy Darling sa for siden:

Nei, jeg har den mest basic man kan få. Jeg liker at den har en skum-ring rundt øynene så den ikke ligger på øyelokkene, komfortabel og pustende i stoffet og helt, helt tett. Jeg våkner ofte av at masken forskyver seg og graver seg inn på feil steder, det gjør ikke denne. Sitter godt i pannen også hvis man vil legge seg med det og bare dra den ned hvis man våkner igjen.


#27

Candy Darling sa for siden:

Men hvis man sover helt på siden, kan den være litt i veien, altså. Jeg ligger vanligvis bare halvveis sidevendt, men har halvvekket meg selv hvis jeg har snudd meg helt


#28

Tallulah sa for siden:

Jeg ligger i all hovedsak på magen med kroppen i en vridd, rar stilling.


#29

Candy Darling sa for siden:

Da kan det hende den bygger litt mye.


#30

liefje sa for siden:

Jeg ligger på siden, nesten på magen. Hodet enten på memory foam pute eller rett på madrassen. Mulig noe av dette forklarer at jeg ikke likte tempuramasken.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.