Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor skal vi på telttur?

#1

Molly sa for siden:

Minstemann (16) har ønske om å dra på telttur med hund og mor. Ønsket er: over tregrensa, ved et vann der han kan fiske og veldig gjerne forbi/i nærheten av noe kult (feks en foss).

Det holder med én overnatting i telt, tenker jeg. Bør være i rimelig kjøreavstand fra Oslo, og lademuligheter for elbilen i nærheten av destinasjonen.

Hvor kan vi dra på tur?


#2

Input sa for siden:

Litt seint og ikke helt det dere spør etter, men jeg anbefaler sterkt tog til Finse. Dere kan fiske i Finsevatnet.


#3

Svanen sa for siden:

Fjorda? Leie en kano på Vestland kanoutleie, så kan dere padle til en leirplass, telte og fiske.


#4

Svanen sa for siden:

Så nå at det sto over tregrensa.... det er det ikke der, men utrolig fint der da.



#6

Molly sa for siden:

Glemte visst å si når vi skal på tur. Det blir neste helg, altså første helgen i august. Langsua er et veldig godt alternativ, ja, det skal jeg se nærmere på.


#7

olena sa for siden:

Hva med å kjøre til Kalhovd Fjellstue (like ved Rjukan). Kjører til Atrå og kjører opp på fjellet der. Like ved Fjellstua er det et relativt stort vann hvor man kan fiske. Da kan dere jo samtidig ta med dere Vemork på veien opp eller ned. Flere hurtigladere i Rjukan.
Ser det er va 20 mil fra Oslo, så ca 3 timers kjøretur. Veldig fint område og du er på vidda.


#8

Lykken sa for siden:

Mannen var nettopp på fisketur i ulike fiskevann ved Vøringsfossen som er ganske så kul å se.


#9

Marla Singer sa for siden:

Bra tips, men husk å sjekke om du kommer frem, det er veiarbeid der oppe og stengt evt lang ventetid i lange perioder. Jeg utsatte min tur på grunn av det, men husker ikke helt detaljene eller hvor lenge det varer.


#10

Molly sa for siden:

Jeg har fremdeles ikke landet på hvor vi skal, og yr melder om ganske mye regn alle stedene jeg har sjekket hittil. Er ikke så lysten på å telte i regn, er det noen som vet om steder der det er meldt oppholdsvær? Det er jo enda noen dager til helg, så værvarselet kan vel fremdeles endre seg... : optimist:


#11

millact sa for siden:

Det endrer seg daglig synes jeg?


#12

Molly sa for siden:

Endrer seg hele tiden, ser det ut til. Men det er bare mengden regn som varierer de stedene jeg sjekker til førstkommende helg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.