Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Stor batteribank med 230v uttak?

#1

Floksa sa for siden:

Den skal lades via nettstrøm og drifte en sovemaske (søvnapné) om natta. Lades via nettstrøm 5-6 timer på dagtid.
Pris er ikke så relevant, men de jeg finner koster 30.000kr og oppover. Det er KO litt heftig…..


#2

Millen sa for siden:

Mulig det er noe jeg ikke skjønner/vet her,men cpap mot som brukes til søvnapne ( på tlf og får ikke til apostrof nå) kan jo settes inn i kontakten om dere ikke er på ett sted det ikke går.


#3

Floksa sa for siden:

Hehe ser at det er litt uklart.

Vi har ikke faststrøm på setra. Er kun 230v der under melking. Derfor behov for batteribank. For om natta er det ikke nettstrøm.



#5

Isprinsessen sa for siden:

Stort fritidsbatteri/bilbatteri med omformer ?


#6

annemede sa for siden:

Vi brukte en jumpstarter til bil for å lade forstøverapparatet til ungene når strømmen gikk. har du 12 V uttak på maskinen din?



#8

Floksa sa for siden:

Ikke min maskin. Men nei, ikke 12v uttak.
Og bilbatteri med omformer er helt klart det enkleste. Men et bilbatteri kan brukes til andre ting og ville aldri fått stå i fred for alternativ bruk :knegg:




#11

Lille meg sa for siden:

Eventuelt kan man få den litt billigere her, men jeg vet ikke noen om den nettbutikken. De selger jo samme produktet til en høyere pris også, uten at jeg helt klarer å se hva som er den store forskjellen (bortsett fra leveringstid?) mellom de to produktene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.