Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pølser og burgere og ... hva da?

#1

Drømmedama sa for siden:

Skal grille pølser og burgere til 16 mennesker i morgen. Er i sommerhuset så jeg vil gjøre det hele litt enkelt. Noen som har tips til passende og godt tilbehør?
Tenkte vafler, jordbær og is til dessert. Noen bedre forslag?


#2

Acino sa for siden:

Vanlig tilbehør og så la folk ordner til selv. Holde det enkelt ved å ikke ha alt for mange valg. Ferdig kuttet/ordnet: Salatblader, rå løk, sprøstekt løk, tomat og sylteagurk. Hadde droppet ost, bacon osv. Ketchup, sennep, bbqsaus, dressing. Til dessert som skal være enkel hadde jeg gjort det enda enklere med is og ferdig tilbehør som peanøtter, nonstop, kjeks og sauser.


#3

My sa for siden:

Det Acino sa. Sett fram skåler/fat med salatblad, løk, tomatskiver, agurkskiver og kanskje et glass med sylteagurk, dressing, ferdig skivet ost og selvsagt hamburgerbrød til burgerne, sprøstekt løk, ketsjup, sennep, brød og lompe til pølsene. Is og jordbær med div topping holder til dessert ja, trenger ikke vafler etter grilling (evt lag røre og sett fram jernet, og la folk steke selv). Du skal ha tid til å snakke med gjestene også! :jupp:


#4

Elise sa for siden:

Jeg hadde servert potetsalat eller pommes frites ved siden.


#5

Sweetie sa for siden:

Grille maiskolber! Gjerne ferdig kuttet i to eller tre (avhengig av lengden på maiskolber).


#6

apan sa for siden:

Jeg ville lagd potetbåter ja.
I tillegg ville jeg droppet vaflene og bakt et par posebrownies, eller bare hatt is og jordbær.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.