Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fra hytte til hytte - hvor går neste tur?

#1

Blånn sa for siden:

Etter turen i Langsua frister det med ny tur, men hvor skal turen gå?
Kriterier:

  • Skal ikke være topptur
  • Ikke alt for mye myr
  • Ikke for steinete

Kupert terreng og noen høydemetere er ok. Helst rundtur eller lett med transport. Etapper på mellom 3 og 4 Dnt-timer. 3-4 dager.


#2

Gerbera sa for siden:

Hva med Femundsmarka?

Litt avhengig av hvilken vei du kommer, men f.eks gå fra Elgå til Svukuriset, hvor det er betjent Dnt-hytte. Derfra kan du velge ihvertfall to ruter videre til Røvollen, som er en selvbetjent Dnt-hytte. Derfra kan du enten følge Røavassdraget eller merket sti ned til Revlingen, og ta båten tilbake til Elgå, eller gå videre til Ljøsnåvollen og Langen gjestegård, før båt tilbake fra Synnervika til Elgå.

ut.no/turforslag/115190/langhelg-i-femundsmarka

ut.no/turforslag/11336/pa-barnevennlige-stier-i-femundsmarka


#3

Timar sa for siden:

Jeg gikk tur som matchet kriteriene dine på Hardangervidda nå for et par uker siden. Gikk fra Halne til Stigstuv og videre til Rauhelleren før Halne inkludert en båttur. Jeg tror alle etappene var oppgitt til 4 timer. Vi brukte rundt 6 timer hver dag inkludert gode pauser. Siste dagsetappen fra Rauhelleren var vesentlig lettere enn de andre.


#4

Blånn sa for siden:

Takk for tips! Turen var strålene til tross for både gnagesår og kink i ryggen.


#5

Timar sa for siden:

Ble det denne turen på dere også? Så gøy! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.