Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Stekeovn - tips

#1

frukt sa for siden:

Jeg vurderer å kjøpe ny stekeovn. Jeg har en billig sak fra Ikea somer upålitelig, det er vanskelig å stille inn temperaturen, og jeg skulle gjerne hatt flere funksjoner? Kan du anbefale en til maks 5000 kr?



#3

frukt sa for siden:

Takk for tips!


#4

Charlie sa for siden:

Du skal bare ha stekeovn? Ikke komfyr?

På generell basis - stekeovn/ komfyr er noe jeg tenker man kan kjøpe brukt. Noen maskiner er utsatt for endel slitasje, og det kan være risky med bruktkjøp. Men for disse kan man også være heldig. Det er en kjensgjerning at nordmenn bytter kjøkken mye oftere enn levetiden skulle tilsi. Man kan også få kjøpt demo-modeller på kjøkkenutstyrsbutikker som vel knapt har vært tilkoblet.

Man kan gå glipp av garantirettigheter så det bør man tenke litt på. Om man kjøper privat, sørge for at man får med kvittering ( i dag kan man ofte skrive den ut selv hvis man har kjøpt på typ Elkjøp, Power osv) og spørre om det hvis man kjøper hos en profesjonell aktør.

Så er det lurt å sjekke hva man trenger av stikkontakt, fordi det kan variere. Noen ganger må man sette ny kontakt på en brukt en og den kostnaden må man legge til for å vurdere om man vil.

Men ellers tenker jeg det er muligheter for å kunne få en god deal. Også de proffe har noen ganger annonsene sine på Finn.


#5

frukt sa for siden:

Har innebygd stekeovn, ja. Platetoppen er jeg fornøyd med. Takk for tips. :blomst:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.