Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Blondie sa for siden:

Tidlig oppe for å kjøre datteren til jobb. Etterpå skal jeg på to ulike spesialisttimer på sykehuset, så det blir nok en lang dag. Det var sol på morgenturen, hunden digger duggvått gress (og er nå naturligvis søkkvåt).


#3

Stompa sa for siden:

Morn. I dag var det tungt å stå opp, og det selvsagt på en dag da jeg må opp. Har time til tatovering i dag! :hyper:


#4

Frøy sa for siden:

God morgen!
Uken går sakte, men sikker mot helg og F. Slampen min på 19 vil på "kinodate" med meg på lørdag så jeg må vel få bestille bord på en restaurant i tillegg til kinobilletter slik at det kan bli en helaften. :lykkelig:


#5

star sa for siden:

Mine to reiser hjem i dag. Tror de er litt snurt for det er strålende vær. Hjemme er det begredelig.


#6

Toffskij sa for siden:

Morn! Kom hjem fra ferie i går, på plass på hjemmekontor i dag. :yessir: Merkelig nok har ikke de 30-ish siste flyttekassene pakket seg opp selv mens vi var borte. :snurt:


#7

Tjorven sa for siden:

Vi ser på fotball-vm på Kreta. I morgen skal vi hjem, så det må vaskes og ryddes en del i dag. Men det må vente til det ikke er like drepende varmt.


#8

Skilpadda sa for siden:

Hadde det ikke vært litt urovekkende hvis de hadde pakket seg opp, Toffen? :knegg:

Denne uka er vi faktisk hele 6 personer på kontoret (7 inkludert Datteren, som sommerjobber), så det begynner å ligne på alminnelige forhold. Og i dag kommer mannen hjem fra London og vi kan komme oss ordentlig i gang med Justified-oppfølgeren. :hyper:


#9

Fintdethei! sa for siden:

Spiser sjokolade til dessert etter frokost. Er det ferie, så er det ferie. Skal ut og kjøpe gulvrens etterpå, så skal trappen vaskes og pusses og klargjøres for maling. Hjelp..


#10

Blondie sa for siden:

Jeg måtte høre førsteomgangen på radio i bilen, jeg er sikker på at det er trafikkfarlig. :nemlig: (kanskje særlig når Ada plutselig gikk av banen!).


#11

Toffskij sa for siden:

Kanskje bittelitt. :humre:

Vi skal få levert nytt kjøleskap og noen andre kjøkkeninnredningsgreier i dag, så vi har arrangert alle flyttekassene i en høy mur som skiller sofakroken fra spisebordet for å få plass til det (det skal ikke monteres før om et par dager). Veldig stilig, kanskje vi bare skal la det være sånn? Resten av leiligheten (hvis vi ser bort fra døtrenes rom, hvor de liksom skal pakke opp tingene sine selv, men helt klart ikke gjør det) er riktig så pen og sivilisert, nok til å få den velkjente hjemme-fra-ferie-følelsen av at man bor et usedvanlig bekvemt og romslig sted. (Vi har bodd på en del småtrange firemannsrom med shoddy bad.)


#12

Frøy sa for siden:

Winerbrød, druer, nøtter og seigmenn var akkurat det som skulle til for å gjøre denne dagen litt bedre på jobb. Godt at flaskepant kan omsettes til noe "nyttig"


#13

Blå sa for siden:

Jeg har en liten dag hjemme før vi skal videre på siste etappe av ferien og nå kjenner jeg at jeg hadde vært lenge nok borte fra jobb til at det faktisk var helt greit å gå inn og sjekke litt epost. Jeg får den eposten som sendes direkte til meg på telefonen, men har også to postmottak, som jeg må sjekke fra maskin og som jeg har ignorert i fire uker. Utrolig nok var det ingen tikkende bomber der. Og nå er alt besvart og organisert og jeg kan med god samvittighet ta fatt på den siste uken av ferien.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.