Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Kaija sa for siden:

God morgen. Gråvær i dag også. Venter på sola, for jeg vil ut og bade. Har funnet ut at det er godt med steinsopp i skogen nå, så jeg tenkte meg ut på leting. Litt mer bringebær vil jeg også ha med meg. Det blir nok noen timer ute. Og så er det fiksing til besøk i morgen.


#3

Fintdethei! sa for siden:

Her lar ikke sommerværet meg slutte å bli forundret. Det er sol fra skyfri himmel. Jeg er lettere sjokkert, og dagens planer må muligens omkalfatres. Jeg hadde tenkt å male trapp. Nå lurer jeg på om jeg skal gå en gjørmetur over vidden i Bergen i stedet. Decisions, decisions. Uansett, først mer kaffe og litt frokost.


#4

Syrinx sa for siden:

Ca null søvn, tidleg oppe for å køyre gjestar til flyplassen, kom heim til spysjuk unge, den andre ungen har magevondt (ei av årsakene til lite søvn i natt) og hurramegrundt. I morgon dreg vi på ferie. Flyet går ikkje før fredag, så alle rekk nok å bli friske til den tid.


#5

Fintdethei! sa for siden:

Oj, Syrinx. Det var unødvendig med stress før ferieturen. Krysser alt jeg har for at vondtene går fort over, og at alle blir reiseklare til fredag!


#6

Syrinx sa for siden:

Denne turen booka eg for over eit år sidan då eg sat i 5 grader og regn heile f***ings "sommaren", så frisk gjeng er det einaste alternativet.


#7

Skilpadda sa for siden:

Har tatt hjemmekontor i dag, vurderer å gå en tur ut i lunsjen siden det er så fint vær. Mannen, som skulle kommet hjem i går kveld, ble sittende fast i London på grunn av flytrøbbel, så han kommer i ettermiddag i stedet. Kjedelig, men ikke akkurat krise når man er på vei hjem og ikke på vei til noe man skal rekke.


#8

star sa for siden:

God bedring til de syke.
Her ble det brått litt tomt. 4 færre enn igår morges.


#9

Stompa sa for siden:

Jeg pleier kroppen etter en heftig tatoverings-session i går. Litt mørbanka i dag. Skal prøve å få rundvaska badet snart. :jupp:


#10

Neket sa for siden:

Jeg har feriepause denne uken, og har tatt turen til kontoret for å finne arbeidslysten, men den var ikke her heller. :sukk: Flaks jeg har fri igjen neste uke.


#11

Mams sa for siden:

Skal jobbe i morgen og så er det ferie.


#12

Blondie sa for siden:

Vi har gått tur i regnværet, nå hutrer vi foran gasspeisen. Vær som dette gjør at det blir ganske glissent på campingplassen. :knegg:


#13

Fintdethei! sa for siden:

Jeg fikk meg en lang og fin fjelltur, og kom hjem i grevens tid før tordenværet satte inn. Nå er det passert, og solen skinner igjen. Har i tillegg laget middag, skiftet og vasket sengetøy og tørket støv på tenåringens rom (eieren av rommet er bortreist, og ser ikke nødvendigheten av slike aktiviteter). En merkelig energi har kommet over meg de siste feriedagene. Tror det er fordi det er ingen måer, bare viller. Kunne klart mange flere slike planløse uker. Nuvel, får nyte de siste dagene som er igjen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.