Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Melkefri pavlova

#1

Palmen sa for siden:

Kan noen hjelpe meg med de beste produktene for en melkefri pavlova? Mottaker tåler ikke melkeprotein. Hvilken fløte er best? Og finnes det en vaniljekrem uten melk?



#3

Palmen sa for siden:

Takk! Kan jeg piske kremen i forkant, eller bør jeg piske den på stedet tro? Og Gryr, bruker jeg den på samme måte og i samme mengde som jeg ville gjort med kremfløte?


#4

Che sa for siden:

Oatly har vaniljesaus som kan vispes og.


#5

frukt sa for siden:

Tror det går greit å piske den på forhånd, og du trenger ikke å gjøre noe annerledes. Har sjekket nå, og kakefyllet til Freia inneholder ikke melk, og blir til tykk og god krem. :jupp:


#6

Lavender sa for siden:

Gryr pluss Oatly vaniljesaus. Men sausen er tynn, når jeg lager saus er det med gelatin. Så kanskje litt gelatin i sausen for at den skal holde seg på kaken.


#7

apan sa for siden:

Bare husk at Oatly inneholder gluten. Dersom det er et poeng.


#8

Palmen sa for siden:

Tusen takk alle sammen! Gluten er ikke en issue denne gangen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.