Palmen sa for siden:
Kan noen hjelpe meg med de beste produktene for en melkefri pavlova? Mottaker tåler ikke melkeprotein. Hvilken fløte er best? Og finnes det en vaniljekrem uten melk?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Palmen sa for siden:
Kan noen hjelpe meg med de beste produktene for en melkefri pavlova? Mottaker tåler ikke melkeprotein. Hvilken fløte er best? Og finnes det en vaniljekrem uten melk?
frukt sa for siden:
Gryr fløten er bra, og jeg er nokså sikker på at kakefyllposen til Freia er uten melk. Pleier å bruke den selv.
www.freia.no/produkter/freia-kakefyll-vanilje-80-g-2015/
Palmen sa for siden:
Takk! Kan jeg piske kremen i forkant, eller bør jeg piske den på stedet tro? Og Gryr, bruker jeg den på samme måte og i samme mengde som jeg ville gjort med kremfløte?
Che sa for siden:
Oatly har vaniljesaus som kan vispes og.
frukt sa for siden:
Tror det går greit å piske den på forhånd, og du trenger ikke å gjøre noe annerledes. Har sjekket nå, og kakefyllet til Freia inneholder ikke melk, og blir til tykk og god krem. :jupp:
Lavender sa for siden:
Gryr pluss Oatly vaniljesaus. Men sausen er tynn, når jeg lager saus er det med gelatin. Så kanskje litt gelatin i sausen for at den skal holde seg på kaken.
apan sa for siden:
Bare husk at Oatly inneholder gluten. Dersom det er et poeng.
Palmen sa for siden:
Tusen takk alle sammen! Gluten er ikke en issue denne gangen.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.