Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Karamellpudding

#1

tinkadott sa for siden:

Plutselig kjenner jeg at jeg kommer til å savne mamma sin hjemmelagde karamellpudding noe innmari i morgen :trist: Jeg har aldri laget noe slikt selv, og ser for meg at det må være innmari komplisert.... Er det det?? Hvilke tips og triks mp en vite for å få den perfekt?


#2

konemor sa for siden:

Ikke vanskelig i det hele tatt.

Litt tips på veien:
Vær litt forsiktig når du smelter sukker i formen slik det ikke blir brent. Plutselig er sukkeret smeltet så følg med hele tiden.
Etter at du har hatt melkeblandingen i formene så la den stå litt før du setter den inn i ovnen (da blir det ikke bobler i den). Ha lunket vann i vannbadet.
Ikke stek den for lenge.

Har du en god oppskrift så er dette en smal sak.
Her skal jeg snart begynne å lage karamellpuddingene. Det hører liksom med.

PS skal du lage mange så er det viktig at du ikke steker mer enn 2 om gangen.

Lykke til :)


#3

tinkadott sa for siden:

Takk! Hvor lang tid tar de å steke? Må lete etter oppskriften etterpå!


#4

konemor sa for siden:

Ca 1 1/2 time, men sjekk den før den tid med en våt skje om den er ferdig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.