Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Princesse tamtam i Norge?

#1

Tallulah sa for siden:

Jeg kjøpte meg en bh fra Princesse tamtam i sommer, og ble minnet på at det er et merke som passer meg godt. Men jeg har ikke kjøpt det her til lands på over 15 år. Det er kjøpt opp av Uniqlo, og jeg lurer derfor på om det ikke er å finne her lenger?

Noen som har sett det i en norsk butikk eller nettbutikk?


#2

liefje sa for siden:

Jeg kjøpte alltid det merket undertøy da jeg bodde i Tyskland, men mener jeg ga opp å få tak i det her da vi flyttet tilbake. Gikk over til Change som (for meg) sitter mye bedre, så jeg er egentlig glad for at jeg droppet det. Princesse Tamtam er liksom litt mer "ungpikeundertøy" med mindre støtte, synes jeg. Men si fra om du finner det.


#3

Tallulah sa for siden:

Jeg vil ikke ha støtte. :knegg: Jeg fant en veldig fin trekant-BH i sommer, og sist jeg brukte det så kjøpte jeg på Steen&Strøm. Men det var før Hiawata ble født, tror jeg.



#5

liefje sa for siden:

Jeg vil ha støtte i form av bøyler med absolutt ikke padding og sånne greier. Bruker en modell som heter low wire triangle på Change. De sitter perfekt. Men irriterer meg utrolig over at bøylene veldig ofte stikker frem etter bare et par vask. Og nei; Jeg gidder ikke å håndvaske BH-er.


#6

Tallulah sa for siden:

Takk for tips! Jeg er litt skeptisk til å bestille ting jeg aldri har prøvd før. Mange bruker hard og stikkete blonde, det gjør ikke Princesse tamtam.

Underwire vil jeg absolutt ikke ha. Ikke padding heller. :niks:

Og håndvask kommer ikke på tale her heller.


#7

liefje sa for siden:

Oj. Mange fine der. Er det en norsk nettbutikk eller kommer mva og toll i tillegg?



#9

Tallulah sa for siden:

Ja, men det er altså merket jeg er ute etter, ikke stilen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.