Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

millact sa for siden:

Våken! Skal gå bort på butikken og kjøpe ferskt brød; ingen gadd gå ned i fryser i natt og ta opp.

Dagens plan: Kjøpe et par gaver.


#3

Stompa sa for siden:

God formiddag. Våken siden 7, men lavt tempo her i dag. Men jeg har rukket å tømme halve oppvaskmaskinen, og har allerede runde to på gang i vaskemaskinen. Får hive meg på resten av oppvaskmaskinen ...

Skal møte ei venninne i byen kl. 13, det blir koselig.


#4

Selma sa for siden:

God morgen!

Våknet grytidlig, men fikk heldigvis sove litt mer etter ei stund. Har satt igang vaskemaskina, men eller er det det ganske rolig her. Tror det blir bytur og cafe etterhvert. Det er Olavsfest i byen og det hadde vært artig å se Little Amal i byen i dag


#5

Martis sa for siden:

På fjellet og er den eneste våkne så langt. Kaffe og vakker utsikt er en fin start på dagen!


#6

star sa for siden:

Våknet også 7, men må ha delvis sovnet igjen for ble overrasket da klokka ringte halvannen time senere.
Vi skal ut på vift i dag.
Strålende vær og 11 grader i skyggen. Blåser ganske bra også, men det gir seg som regel litt utover.


#7

Albertine sa for siden:

I dag drar vi på ferie! Gleder meg til å sløve ved bassenget med en god bok. Håper bare det blir den sola som er lovet, i og med at vi bare skal kjøre en time til Loen og sove to netter på hotell. :knegg: Det er alt det blir av ferie på oss. Gleder meg åkke som.


#8

vixen sa for siden:

Jeg skal på sommerfest og matfestival i dag. Oppmöte klokka halv to. Beskjed om å ta med gode sko, badetöy, sitteunderlag. Mat, vin og godt selskap regner jeg med dagen lang. Drar alene, men satser på det er mye kjentfolk! Junior skal være hjemme alene i kveld, mens mini skal til onkel på pizzakveld. Mannen er i Bergen på hyttetur. Bra helg!


#9

him sa for siden:

God morgen! Er sååååå skravlesyk (tror det merkes på FP :humre: ) Er på ferie med døtrene mine og de sover enda, har akkurat snakket med stedet vi bor og flyttet matavtalen fra frokost til lunsj.

Utrolig deilig med miniferie (bare helga)! :hjerter:


#10

Blånn sa for siden:

God formiddag fra Hardangervidda! Vi har en liten pause. Ca. 7 km igjen til båten. Den går kl. 15.30 så det bær vi rekke. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.