Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Innkjøp før flytting

#1

Ine sa for siden:

Skal flytte inn i 53 kvm stor leilighet, 1 soverom med lite bad med dusj med oppheng til dusjforheng, liten gang med tilgang til en liten bod/oppbevaringsplass uten dør, åpen stue og kjøkken.

Den er innflyttingsklar, men jeg venter på svar fra nav om jeg får garanti for depositum før jeg kan flytte inn.

Jeg må kjøpe oppvaskmaskin, komfyr med stekeplater, kjøleskap og vaskemaskin.

Jeg må ordne dusjforheng og gardiner. Og selvfølgelig møbler jeg skal ha.

Kom på at jeg feks kan kjøpe inn søppelbøtter, og det er jo noe som jeg kan kjøpe inn før jeg får nøklene. Glemte å ta mål av de åpne plassene for hvitevarer, det er sikkert forskjellig bredde på sånt ja?

Lurer på tips til ting som er lurt å ha/som en må ha, som kan kjøpes inn før man har nøklene? Bestikk, glass, porselen til kjøkkenet har jeg, klær og håndklær, sengetøy likeså.


#2

Ine sa for siden:

Noe å henge opp klær på i gang, og skohylle, kanskje.


#3

meisje sa for siden:

Jeg hadde ikke kjøpt så mye før innflytting. Ekstra arbeid å måtte flytte på ting. Hvitevarer må du ha mål på, men du kan jo velge ut modeller, for særlig kjøleskap haster det med.


#4

Elise sa for siden:

Det er stort sett lik bredde på alle hvitevarer, 60 cm.

Så fint at du her fått deg et sted! Jeg ville ventet med mest mulig til etter overtakelse.


#5

frukt sa for siden:

Hvis du spør pent får du sikkert låne nøklene så du får tatt mål. Hvitevarer er jo greit å få på plass nokså raskt. Ellers kan du jo følge med på finn så får du kanskje tak i mye av det du trenger der.


#6

Trulte sa for siden:

Da jeg flyttet så ville jeg ha minst mulig å flytte på. Så IKEA kom med møbler og ting og satt det i stua for meg, og hvitevarer ble satt på plass av butikken jeg kjøpte det i. Så koste jeg meg med å kjøpe inn resterende når jeg var på plass. Litt etter litt. Å kjøpe mye før, betyr ekstra stress. Men er du utolmodig så Kos deg med planleggingen. Hva du vil gjøre etterpå!


#7

Luftslottet sa for siden:

Jeg ville også ventet og sett an og eventuelt bestilt ting til levering rett i leiligheten.

Vi har god erfaring med Whiteaway, de har ofte gode tilbud. De har også en B-vare-outlet der man kan finne ting med stor rabatt. Vi kjøpte en tørketrommel som var skrapet i det ene dekselet der. For oss gjorde det ingenting, for den skulle stå inntil vaskemaskinen, slik at det uansett ikke ville synes. Det sparte vi mange tusenlapper på.

Om du har bil: Sjekk også Finn. Det er rett som det er folk som selger hvitevarer kjempebillig fordi det haster litt for dem pga. flytting.


#8

Ine sa for siden:

Takk for tips!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.