Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

star sa for siden:

Hjemme i sofaen og ferdig utpakka.
Tror jeg bare har en time/halvannen med søvn. Så en smule trøtt i trynet. Kommer sikkert til å sovne i sofaen.


#3

Shun sa for siden:

Første jobbdag etter sommerferien. Gikk helt fint å stå opp i tide :-)


#4

Eia sa for siden:

Stolt av meg selv, for i dag gikk jeg til jobb i stedet for å sykle (45 min gåtur). Trenger mer hverdagsbevegelse, og dette er en enkel måte å få til det på. Men det krever sin motivasjon såpass tidlig på morgenen ... :gjesp:


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg er på plass på jobb etter å ha levert knerten på bussterminalen. Han skal gå fra hytte til hytte i Jotunheimen. Det har han ikke gjort før, og vi var raskt ute med å konstatere at han hadde pakket mer enn dobbelt så mye som den fjellvante kompisen. Vel, vel ... han er en sprek 15-åring, så han overlever sikkert.

Det har vært meldt skikkelig drittvær der de skal være, men de siste dagene har det stadig blitt litt bedre, så nå er det håp om at de ikke skal regne helt bort.


#6

Mex sa for siden:

Wow, det var sprekt, Tjorven!

Andre dag tilbake på jobb. Jeg kjenner at arbeidslysten sitter litt langt inne. Det er heldigvis rolige dager denne uken.


#7

tink sa for siden:

Så spennende med fjelltur på Knerten! Det er en kunst å pakke riktig, men ikke for mye når man skal på tur.

Endelig på plass på jobb her. Foreløpig er jeg veldig motivert for en aktiv og spennende høst.


#8

Fersken sa for siden:

Ene ungen har ikke fått bagasjen sin etter flyturen og djizzes for et kaos. Bagasjen er sannsynligvis funnet, men på vei hjem og ikke til destinasjonen. :dåne:


#9

Blondie sa for siden:

Vi pakker oss ut av feriestedet, ungdommen vil være hjemme noen dager før hun reiser videre. Hun skal jobbe onsdag-lørdag, så det er greit å la henne bestemme. Vi voksne begynner på oppussing av stue, tenker jeg.


#10

star sa for siden:

Ble et par timer på sofaen.
Må på butikken, men da må jeg innom dusjen først troe jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.