Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

millact sa for siden:

Våknet tidlig. Tenker jeg står opp, lager kaffe og ser fotball?

Ingen store planer; kanskje vaske litt inne?


#3

Frøy sa for siden:

God morgen fra Spania.
Kom ned på torsdag og foreløpig er det å reise på tur med en ungdom ganske magisk. Vi har sola oss, badet i bassenget, shoppet og lagt god mat sammen. I dag har vi avtalt en tur på marked, men får se om vi inne utsetter det til neste lørdag, nærmere 40000 skritt på disse dagene setter sine spor i form av litt plagsomme vannblemmer.


#4

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg sliter med ryggen og sover dårlig. Plan for dagen er diverse klesvask og husvask for å bevege ryggen og se om det hjelper. I kveld er det Oppenheimer.


#5

Blondie sa for siden:

Planen er kaffe og fotball her også. Vi er hjemme for klesvask før vi durer videre. Siste uke av ferien neste uke, det skal makses ut!


#6

007 sa for siden:

Litt kjedelig å våkne klokka åtte på en lørdag, synes jeg. Men, men, jeg har kaffe og en murstein av en bok av Erika Fatland, og alenetid er jo ganske deilig.

Vi får venner på besøk i kveld, det blir enkelt med reker/loff og litt spekemat/ost/kjeks. Men huset må få seg en shining, og så må jeg på butikk og pol.


#7

Stompa sa for siden:

Morn. Tidlig i seng i går; tidlig oppe i dag. Skal snart ut og løpe litt bakkeintervall, så skal jeg til byen på åpningskonsert for Nordland musikkfestuke og Jazz på terrassen. Håper på tid til å se litt S2 av Heartstopper etterpå; så den var kommet.


#8

Fintdethei! sa for siden:

Våknet hundre og ørtifjørti ganger i natt. Lurer nesten på hvorfor jeg gadd å legge meg. Nuvel, har tømt oppvaskmaskin, lest litt nyheter og drikker kaffe. Får se om det blir noe frokost etterhvert.
Vi får et lite besøk i morgen, så da passer det med ørliten shining av hus i dag. Tenkte også å bake noe matpakkehorn til å ha klart i fryseren når hverdagene begynner igjen.


#9

polarjenta sa for siden:

Oppe, har satt i gang miksing til pavlovabunn. Forsinket 18årsfeiring i dag. Så planen i dag er litt rydding av hus, bake og pynte kaker.


#10

Selma sa for siden:

Rolig start her med god frokost. Ingen store planer for dagen - mulig det blir en tur på matfestival og dessuten kunne vinduene hatt godt av en vask, ser jeg


#11

Fersken sa for siden:

Skal kjøre 75 mil i dag, så må vel komme meg avgårde snart.


#12

Kanina sa for siden:

God tur, Fersken!

Jeg hører litt fotball fra stua, her jeg ligger på soverommet og ikke helt vet om jeg er våken eller bare skal sove liiiitt til.


#13

star sa for siden:

Fikk gjort unna 4 kapitler med oppgaver i går. Planen i sag er 1,5 kapittel. Samme i morgen.
Har vært en tur på butikken og skal prøve å få trent litt også. Kanskje der er mulig å gå en skogstur når jeg er ferdig med kapittelet. Ser litt truende ut ute.


#14

Kanina sa for siden:

Jeg husker at noen her på FP kom med rådet å drikke seg full og danse, hvis man fikk hekseskudd. Vel, jeg har et hekseskudd i emning, og jeg er litt full. Men ingen dansing. :skuffet:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.