Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kastrup

#1

Niobe sa for siden:

Jeg flyr fra Stavanger til København, og ankommer to timer før reisefølget som kommer fra Gardermoen. Etter å ha hentet ut bagasjen min, er det noe sted hvor jeg greit kan oppholde meg i to timer? Kafé eller noe på vei ut av flyplassen? De foretrekker nok at jeg venter på Kastrup, og ikke drar inn til København uten dem. :o


#2

Lavender sa for siden:

Bistro Sommelier, ikke for mye folk, lett å lade. Dyrt, men det er alt i Danmark.


#3

liefje sa for siden:

I tilfelle dere ikke visste det, så er det ekstremt enkelt og kjapt å dra inn til byen med bane. Jeg hadde gjort det og ventet der. Evt møtt dem på holdeplass når de kom kjørende.


#4

veobra sa for siden:

Du kan sitte på kafé inne på flyplassen, men da får du ikke hentet bagasjen. Da blir det kanskje ikke like aktuelt. Inne i avgangshallen er det Lagkakehuset. De har flere utsalgssteder. Minst en av dem har mulighet til å sitte forholdsvis uforstyrret. Merk forholdsvis, det er tross alt flyplass. :knegg:


#5

Niobe sa for siden:

Takk for tips! Jeg skal høre med dem om jeg bare kan dra inn til byen, men de ville egentlig helst at vi skulle dra samlet fra Gardermoen. :P


#6

veobra sa for siden:

Det er et poeng det liefje skriver. København sentrum er en kort metrotur unna. Du finner metroen kort vei fra du går ut fra bagasjeområdrt. Du trenger ikke gå ut. Svisj så er du i sentrum. Insisterer du kan du reise ut og møte dem igjen. :knegg:


#7

liefje sa for siden:

App for billetter til all offentlig transport heter DOT


#8

Niobe sa for siden:

Haha, det kan jeg jo faktisk!

«Jeg har vært her hele tiden!» :nemlig:


#9

Niobe sa for siden:

Takk!


#10

Tjorven sa for siden:

Helt enig. Kastrup er utrolig praktisk ettersom man kan bruke metroen. Det går fort også.

Men lykke til med Danmarksferie. Vi brukte mer penger på 4 dager i Danmark enn 3 uker på Kreta i år. Valutakursen er virkelig helt på bærtur.


#11

Niobe sa for siden:

Jeg reiser heldigvis i embets medfør, og får dekket reise, kost og losji. :o


#12

Polyanna sa for siden:

Jeg mener det ligger en helt anstendig starbucks akkurat ved utgangen ut til taxiholdeplassen. Pleide alltid møte kollega der, i hvert fall, når vi fløy inn fra hvert vårt sted.


#13

veobra sa for siden:

Ser at Lagkakehuset har en kafe utenfor sikkerhetskontrollen. Vet ikke om de ar ok sitteplasser der, men de har definitivt det beste bakverket.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.