Karamell sa for siden:
Kan jeg steke ribben på forhånd? Eller blir svoren myk da? Jeg er ikke begeistret for oppvarmet kjøtt, men ser vi kan få behov for å steke på morgenen pga tidsnød...
Hvordan gjør jeg da - i tilfelle?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Karamell sa for siden:
Kan jeg steke ribben på forhånd? Eller blir svoren myk da? Jeg er ikke begeistret for oppvarmet kjøtt, men ser vi kan få behov for å steke på morgenen pga tidsnød...
Hvordan gjør jeg da - i tilfelle?
safran sa for siden:
Svoren blir sprø når den varmes opp igjen. Gjør den ikke det, så setter du den høyt og setter på grillen.
Pio sa for siden:
Jeg steker på forhånd, og synes ikke det er noe problem med ribbe, for den er såpass feit, så det blir ikke tørt når det blir oppvarmet.
Harriet Vane sa for siden:
Man kan også evt varme ribben i folie, og bare steke svoren i en høyt plassert langpanne for seg. Skibrenner kan også være svorens redningsmann og beste venn.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.