Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ribbehjelp 2

#1

Karamell sa for siden:

Kan jeg steke ribben på forhånd? Eller blir svoren myk da? Jeg er ikke begeistret for oppvarmet kjøtt, men ser vi kan få behov for å steke på morgenen pga tidsnød...

Hvordan gjør jeg da - i tilfelle?


#2

safran sa for siden:

Svoren blir sprø når den varmes opp igjen. Gjør den ikke det, så setter du den høyt og setter på grillen.


#3

Pio sa for siden:

Jeg steker på forhånd, og synes ikke det er noe problem med ribbe, for den er såpass feit, så det blir ikke tørt når det blir oppvarmet.


#4

Harriet Vane sa for siden:

Man kan også evt varme ribben i folie, og bare steke svoren i en høyt plassert langpanne for seg. Skibrenner kan også være svorens redningsmann og beste venn.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.