Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Walkin, tips og erfaringer?

#1

m^2 sa for siden:

Vi skal endelig ta soverommet! Og bygge walkin 🥰

Vi deler soverommet på 16kvm i to og får en grei walkinløsning på rundt 6kvm. inngang fra soverom, og dør fra walkin til badet. Vi bygger selv med Ikea pax moduler.

Noen som har tips, triks, råd,erfaringer å dele?
Noe vi må tenke på, unngå? Noe dere absolutt ville gjort?
:vilha:

(ulempen er at vi tar oss ikke råd til ta badet i samme slengen og gjøre en større greie utav det, men,en, med renta som er nå får det bli i neste omgang)


#2

Propella sa for siden:

Tenk over hvor mye hengelås du trenger. Nok skuffer. Skal dere ha dører på skapene eller åpen løsning? Hvis dere skal ha skapdører eller skyvedører er det veldig greit med lys i skapet. Det vil jeg anbefale.


#3

m^2 sa for siden:

vi skal ha uten dører definitivt. men hengelås…?
lys i skapene, jepp


#4

Fersken sa for siden:

Tipper hengelås er mobilsk for hengeplass eller noe slikt.:humre:


#5

Malama sa for siden:

Tipper også på hengeplass.

Walkin er jo drømmen jeg ikke ser at kan skje i dette huset, men jeg ville tenkt litt over hva du har i skap pr i dag som du tenker ha plass til. Er det her du skal oppbevare kofferter på øverste hyle og gjestesengetøy, eller har det en annen plass? "Fyll" det mentalt, så ser du hva du trenger av skuffer, hyller og hengeplass? (Jeg hadde nok bare beregnet det 2/3 fullt, for det blir alltid fullere enn jeg har tenkt. )


#6

Isolde sa for siden:

Vi brukte pax til alt som skulle ha hyller eller skuffer. Så fylte vi en vegg med hengeplass til både lange og korte ved hjelp av boaxel på veggen. Det var mye mer fleksibelt og tok mindre plass.


#7

Wix sa for siden:

Tenk på hvor ofte dere vil tørke støv når dere velger farge. Jeg ville ikke hatt svart åpen løsning. Det blir mye støv når det er åpent, og det synes godt på det svarte.


#8

Propella sa for siden:

Helt riktig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.