Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

annemede sa for siden:

God morgen. ny våt dag. På med regntøy! Vurderer å kjøpe bedre sykkelregntøy ...


#3

Mex sa for siden:

God morgen.
Regn, regn, regn.. haff. Nå kan vi godt si "Takk for besøket, Hans. Kom ikke igjen".


#4

Tjorven sa for siden:

Hans har knekt en blomst i hagen vår, men jeg skal ikke sutre sånn altfor mye over akkurat det. Det har vært regn, men på min kant av byen har det vært høyst overkommelige mengder.

I går hentet vi torsdagsarmbånd til Øya, og da stakk vi innom Postkontoret for klubbdag. Det var bare sånn middels, men så viste det seg at min eks-svoger skulle ha konsert på Vaterland. Det er ikke min type musikk, men jeg har aldri vært på konsert med ham før så det var stas. Konserten var rett etter at snuppa var ferdig på jobb og rett ved siden av jobben også, så hun var VELDIG fornøyd med å oppleve "onkel" på konsert. Det ble et par øl, men ikke mer enn at jeg er helt klar for jobb i dag.


#5

star sa for siden:

Er vel meldt regn hele uka.
På kontoret. Vi er 4 foreløpig. Har fysio for skulderen på slutten av dagen. Spent for den blir bare verre.


#6

Fintdethei! sa for siden:

Ja, hvem har invitert denne Hans til festen, egentlig? Noen burde jo stoppet ham på grensen.


#7

millact sa for siden:

Ny dag i Amsterdam! Ungene sover. Det ble 20 000 skritt i går.

I dag er planen marked, en kirke, kanaltur og indonesisk. Vi må også sitte på kafe ute og bare se litt på livet.


#8

Svanen sa for siden:

Jeg er skikkelig sur på Hans. Jeg og minsten skal egentlig til Beitostølen helsesportsenter i dag på 3 ukers opphold. Akkurat nå er E16 stengt (og sikkert ev andre veier å komme seg dit på). Så bagene står og avventer og minsten har spurt 100 ganger om når vi kan reise...
MYE regn her, men jeg bor ikke utsatt til. Ingen elv/bekk eller bratte skråninger her, og ganske godt opp fra Mjøsa. Men


#9

Blondie sa for siden:

Vi våknet opp på et vandrerhjem i Sverige og skal videre nedover kysten i dag. Det var litt vått å være motorsyklist i går, men ikke verre enn at vi er ved godt mot i dag.


#10

tink sa for siden:

God morgen. Jeg registrerer at veiene Øst-Vest er preget av mye vann (og mye omkjøring) men foreløpig ser det ut til at det er grei åpning for å kjøre fra vest til Trøndelag i morgen.


#11

Skilpadda sa for siden:

God morgen! Datteren skal fly til Trondheim i dag, så vi har vært litt spente på hvordan man kommer seg til Gardermoen, men det ser ut til at det går buss for flytog til vanlige tider, så det ordner seg forhåpentligvis.

Mannen og jeg har hjemmekontor og skal bare jobbe drøy halv dag, og så er det å rusle bort på Øya. Det ser ut som det bare skal småregne litt i dag, så jeg håper det ikke blir verre enn forventet.


#12

Toffskij sa for siden:

Morn! På plass på UB igjen, denne gangen uten min vanlige entourage av døtre (en som har ting å lese før semesterstart og en som panisk skriver IB-essay). Uten noen andre heller for den saks skyld, jeg er helt alene på lesesalsseksjonen min. :knegg:


#13

Toffskij sa for siden:

Skilpadda: Skulle tro det fortsatt er lurt med gummistøvler eller annet vanntett fottøy på Øya i dag?


#14

Stompa sa for siden:

Her i byen er det nydelig vær, men vanvittig mye vind nå. Vet ikke om den kommer fra Hans, men det er såpass ille at jeg ikke turte å sykle på trening fordi jeg må over ei veldig vindutsatt bru.


#15

Syrinx sa for siden:

Vi har hatt ei natt på hotell i Ronda. Trengte eit lite avbrekk frå livet på landet, og det passa fint å legge det til 12-åringen sin bursdag.

Frukost på kafé, litt rusling i gatene, så heim til bassenget. Ingen Hans her, men varmen skal sige på mot helga.


#16

Skilpadda sa for siden:

Vanntett fottøy på Øya, tror jeg nok, ja! Jeg har Goretex-sko, så jeg tipper det skal holde.


#17

Tjorven sa for siden:

Snuppa skal jobbe på Øya fra i dag og til lørdag. Hun har lagt beslag på mine gummistøvler. Jeg skal på Øya bare på torsdag, og kan klare meg med gore tex. Eller helst noe lettere, men her vil jeg lene meg på erfaringene fra dere som har vært der på onsdag.


#18

Fersken sa for siden:

Kiropraktor i ettermiddag for litt knekking og strekking av rygg. Ellers har jeg endelig kommet i gang med noe frivillig-jobb som har ligget og gnaget i ferien.


#19

amylin sa for siden:

Du klarer deg fint med Goretex, Tjorven. Det er mye gjørme visse steder, men du klarer fint å gå rundt. Det er lagt ut bark en del steder.


#20

Skilpadda sa for siden:

Ja, og i morgen har det sikkert tørket litt opp. Det ble mindre regn i dag enn fryktet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.