Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken regnbukse til lav dame?

#1

Pegasus sa for siden:

Jepp. Overskriften sier vel det meste. Etter å ha vært innom 3 sportsbutikker, gir jeg nesten opp. Det som passer i livet, er typ 30 cm for langt i beina. Kanskje noen av dere har noen tips?

Buksa må passe til dame 160 cm, i str XL, og med litt trang snøring/strikk e.l. liknende i beina. Bør være behagelig og lett å sykle i. Og enkel å tre utover vanlig bukse.

Anyone? :glis:



#3

Input sa for siden:

Jeg er også liten og er fornøyd med denne. Den har en god passform som meg som har litt mage og lår. Savner bare flere lommer, men har jo som regel regnjakke på meg når jeg bruker den, så det går fint. Liker at den er veldig lett og kompakt, så kan ha den liggende i sekken hele tiden, i tilfelle det regner når jeg skal sykle hjem. Min passer meg fint i lengden, ble målt til 154 sist på sykehuset (kan man krympe 3 cm? : knegg: ), og denne er ikke noe for lang. Hadde den vært det, hadde det gått font, fordi den er så smal med anklene. Glidelås gjør det likevel lett å få den på utenpå støvler. Er også fornøyd med at den er veldig tynn, så det er lett å regulere temperatur med hva jeg velger under. Var ute og gikk i ekstremnedbøret i dag, og den holdt meg tørr. I helga satt jeg på en sti som hadde blitt en bekk, og plukket blåbær i en time, og ble ikke våt.

www.fjellsport.no/merker/black-diamond/black-diamond-w-stormline-stretch-rain-pants-black?channable=01384b696400383431353639a2&variantId=841569&gclid=Cj0KCQjwrMKmBhCJARIsAHuEAPQ7mfqADch66jrZTWZIjKibUIXzlc9ysu6VyUmv6CE6M2JHdBV7ak4aAuXcEALw_wcB


#4

Niobe sa for siden:

Jeg har Haglöfs L.I.M goretex i kort versjon. Den er supertynn og lett, og har glidelås i sidene. Veldig lett å ta av og på. Jeg har også en Bergansbukse i kort versjon, men den er mye tykkere og stivere.


#5

Pegasus sa for siden:

Tusen takk for tips, dere er supre! Vi har faktisk en Sport Outlet i byen, skal sjekke den!


#6

Jenna sa for siden:

Jeg er 152 cm og har Bergans Letto regnbukse i kort lengde. Har glidelås på hele sida på begge beina.


#7

Linella sa for siden:

Jeg har Bergans super lett lady pants. Den er nesten litt kort til meg som er 165 cm, men jeg har den i xs. Mulig de er lengre i bena i større størrelser.


#8

Pegasus sa for siden:

Da endte jeg opp med Vikafjell Odda bukse, så nå kan høsten bare komme. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.