Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken regnjakke anbefaler du?



#3

Røverdatter sa for siden:

Hvordan er den i størrelsen? Jeg bruker 40 i overdeler og 42/44 i underdeler, så er ikke helt proporsjonert for lange jakker alltid. :p


#4

frukt sa for siden:

Jeg har Thelma i lys lilla, og den er virkelig ikke helt vanntett altså. Og en vannsøyle på 8000 er ikke mye. Den bør være på minst 20 000.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg synes den er helt vanlig i størrelsen. Jeg har også breie hofter og bruker 46 i bukser, og over hofta har min jakke i 42 nå bli veldig trang. (Jakka ble innkjøpt før korona. :mumle: )

Jeg tror det kommer an på bruken. Jeg har stått på mang en fotballkamp med denne kåpa og vært helt tørr under jakka etter kampen. Det har ikke alle medtilskuerne vært med sine jakker.


#6

Robyn sa for siden:

Den fra Helly Hansen var stilig.

Jeg har Didrikson Ilma, og den er ikke så vanntett som jeg skulle ønske. Den blir fuktig gjennom etter litt tid i regnvær.


#7

Niobe sa for siden:

Jeg har Helly Hansen Welsey Trench, som er litt fôret. Den er super i høst/vinterregn, og jeg skulle gjerne hatt en ufôret til mer helårsbruk. Jeg har også Didrikson Thelma, og har aldri blitt våt i den.


#8

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har en utrolig god fra Scandinavian Edition, sikker på den holder Hans utenfor også. Dyr da…., men for en vestlending verdt hver krone. Avtagbart for (helårsbakke for meg).

Men den HH regnkåpen var utrolig fin!


#9

Muskat sa for siden:

Det samme gjelder meg, og Didriksons Thelma passer fint! Jeg opplever også at den er vanntett. HH-jakken var også fin!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.