Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Malaga flyplass

#1

Syrinx sa for siden:

Kanskje det fins tråd om dette frå før, men eg får ikkje til å søke på mobil.

Vi skal slenge rundt på Malaga flyplass nokre timar. Korleis er taxfree der? Er der ok kaféar og venteområde?


#2

Elise sa for siden:

Edit: overse mitt svar, det er tydeligvis feil. :humre:

Ut fra min hukommelse er svaret nei, det er en skikkelig stusselig flyplass. Sørg for å ha ladere, og nok mobildata eller nedlastede episoder av noe. (men nå ble jeg i tvil om jeg blander med warzava)


#3

meisje sa for siden:

Det er lenge siden jeg var der, men det finnes helt sikkert en cafe eller 2, og litt taxfree. Seter til å sitte på finnes også. Flyplassens er uannsett kjedelig.


#4

Syrinx sa for siden:

Eg kom på at det fins eit Internett utanfor fp også :knegg: , så eg fann oversikt over kva som fins der.

Trur ikkje det blir ein fest, dei timane vi blir der, men det ser ut for at vi kan slenge rundt på nokre kaféar og butikkar iallfall.


#5

løve70 sa for siden:

Det er ganske mange butikker og et greit nok utvalg av kafeer. Ikke fantastisk men greit nok. Tax free er stor med godt utvalg.


#6

Palmen sa for siden:

Det finnes både cafeer og taxfree. Plus en desigual, superdry og et par småbutikker.


#7

apan sa for siden:

Jeg har akkurat vært der, og det er fint utvalg av spisesteder, hyggelige steder å sitte (ut fra at det er en flyplass), butikker og diverse. Ikke en spesielt stusslig flyplass. Men mange av ladestasjonene virker ikke. Det er en kaffebar / kafe der hvor det er stikk i veggene, der satt mange og ladet mens de spiste og drakk.


#8

Syrinx sa for siden:

Takk for alle svar. Det ser ut for at vi skal greie underhalde oss litt, fått i oss kaffe og ein matbit og i det heile fått tida til å gå.

Eg treng å bu meg mentalt på den etappa av heimreisa. Sjølv om falllien min er verdas finaste gjeng så er det krevjande på sin måte å vere på tur i lag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.