Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Reklamere? Spisebord

#1

Mex sa for siden:

I fjor kjøpte vi et spisebord til hytta. Bordet kommer med mulighet for å sette på ekstra ileggsplater på begge sider. Vi valgte å la den ene platen stå i hele tiden, og nå i helgen, så løsnet hele festet under bordet. Altså festet til ileggsplaten. Platen har rett og slett vært for tung, og festet har ikke tålt at plata har stått i hele tiden.

Mannen mener at vi kan skylde oss selv, at det ikke er meningen at plata skal stå i hele tiden. Jeg mener at man burde da lage bord som tåler slikt??

Er det noe vits å klage på slikt tror FP?


#2

-ea- sa for siden:

Det burde tåle å være på hele tida. Jeg ville klaget på dette.


#3

Madicken sa for siden:

Så lenge dere ikke danser jevnlig på bordet/ileggsplaten, hadde jeg klaget.


#4

Kiwi sa for siden:

Absolutt verdt en klage.


#5

IzziCreo sa for siden:

Klage, ja. Selvsagt burde bordet kunne holde ileggsplater. Men er det bord som skulle vært etterstrammet i skruene? De fleste møbler er slik at de skal etterstrammes etter noen uker, og så en gang i året eller så.



#7

løve70 sa for siden:

:nemlig:


#8

Input sa for siden:

Det ville til og med jeg klaget på, og jeg er en pingle når det gjelder sånt.


#9

Timar sa for siden:

Jeg har spisebord med plass til to plater. Den ene har visst bare blitt liggende der etter siste storbesøk. :sparke: Hadde definitivt klaget om bordet ikke tålte det!


#10

Millen sa for siden:

Klage, selvsagt.


#11

Charlie sa for siden:

Klaget, ja.

Endel foretrekker nettopp å alltid ha "fullt bord" - det ene er om man faktisk har bruk for plassen, det andre er at dersom man ikke bruker platene vil selve bordet og ileggsplatene etterhvert få helt ulik farge pga bruk og sol. Har lært det den harde veien og bordet vi har nå står alltid med platene i.


#12

Toffskij sa for siden:

Naturligvis skal du klage. Dette skal bordet tåle.


#13

Skilpadda sa for siden:

Ja, såklart bordet skal tåle det. Det er jo ingen grunn til å forutsette at folk kjøper et sånt bord fordi de trenger å ha et stort bord av og til, det kan jo like gjerne være at de vil ha et stort bord som av og til kan gjøres mindre. Eller bare et bord som er lett å frakte.


#14

Mex sa for siden:

Takk dere! Da blir det en tur til Skeidar og levere inn klage. :)


#15

veobra sa for siden:

Enig i at dere skal klage på dette.

Vi opplevde at plata vår knakk. Det var etter mange år og bordet var slitt av andre årsaker også, mye brukt. Hos oss var det det at noen lente seg på bordet som gjorde at det til slutt knakk. Vi har alltid vært nøye på ikke å lene oss å det, for vi har kjent at da sviktet det litt. Egentlig burde bordet tåle det.


#16

Bokormen sa for siden:

Bordet skal tåle at ileggsplater står i, ja. :jupp:


#17

Nenne sa for siden:

Enig med røkla!


#18

Dali sa for siden:

Klage. Jeg klaget på fargeforskjell på ileggsplate, og fikk igjen 2000 kr. Pleier normalt å ikke klage, så er veldig glad for at jeg nå har blitt en klager. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.