Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Indonesisk i Amsterdam

#1

millact sa for siden:

Det ønsker vi å spise i morgen. Har knapt sett noe. Har dere steder å anbefale?


#2

Karamell sa for siden:

Jeg spiste på Indrapura på Rembrandtsplein i 2010 etter anbefaling herfra. Ting kan ha endret seg, men de er der enda. :knegg: Vi gikk forbi der i sommer, teite mannen ville ikke ha indonesisk. :mumle:


#3

meisje sa for siden:

Restaurant kam yin på bijlmermeerplein. Kan anbefales som svært autentisk. De har også en avdeling i warmoesstraat 6, i red light district.


#4

My sa for siden:

Spiste der på jobbtur i april, veldig hyggelig sted og god mat. Min indonesiske kollega var også fornøyd.


#5

Skilpadda sa for siden:

Vi spiste på Kartika da vi var der i vår, det var helt supert og ganske rimelig. Liten, familiedrevet restaurant som har vært der i veldig mange år.


#6

Tjorven sa for siden:

Der har jeg spist for en del år siden, og vi synes det ga «den indonesiske følelsen». Mannen og jeg spiste sånn meny med mange retter. Ungene fikk anbefalt en enkelt rett, og de var også fornøyde (de var barn da).


#7

millact sa for siden:

Vi gikk for denne, vi! Full restaurant og endel venting, men absolutt verdt det.


#8

Skilpadda sa for siden:

Så bra! Det var fullt da vi var der også, men de spurte om det var greit for oss å dele bord med to andre, og det sa vi ja til. Så ble vi kjent med to tyske venninner som også var på helgetur og hadde vært på Vermeer-utstilling.


#9

millact sa for siden:

Det var mange som delte bord, ja. Vi sa ja til det, men siden vi var tre ordnet det seg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.