Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skolesekk vgs - tips?

#1

Elise sa for siden:

Datter 16 har ikke brukt sekk på en stund, da håndveske passer hennes stil bedre. :himle: Dessverre passer det dårlig for nakke/skuldre, så jeg har tenkt å gå med på å kjøpe ny sekk, selv om den hun har fra før egentlig kunne holdt en stund til.

Finnes det noe som helst som kan være like fint og nydelig for ei som er mer opptatt av looks enn nakketrøbbel? Annet enn douchebag, helst.


#2

Blondie sa for siden:

Jeg ville ventet til oppstart, egentlig. Hver skole og linje har «sine» merker og det er ganske tydelig. Hvis hun er opptatt av å ligne eller være helt annerledes, er det greit å se det an litt.


#3

jolie sa for siden:

Jenta på 17 insisterer fortsatt på Fjällräven-sekken sin, mens gutt snart 16 nettopp har valgt seg ut Beckmann street flx.


#4

Elise sa for siden:

Ja, det var lurt å vente. :jupp:


#5

Karamell sa for siden:

Min (18) bruker 3T-sekken. Velkjent i Trøndelag. :knegg: Det er en sekk man får gratis ved innmelding på 3T treningssenter. :knegg:

(Jeg synes en lys Db ser fin ut da :sparke: ).

mer fornuftig pris: www.zalando.no/nike-sportswear-heritage-unisex-ryggsekk-guava-iceamber-brown-ni154o033-a11.html?size=One%20Size&allophones=0&wmc=SEM470_NB_GO._8547063993_710858624_36657267065.&opc=2211&mpp=google|v1||pla-294505072980||9047474||g|c||163890259613||pla|NI154O033-A110ONE000|294505072980|1|&gclsrc=aw.ds&gclid=EAIaIQobChMI2bK05OfZgAMVboRoCR37ZQAVEAQYAyABEgKk8fD_BwE

www.zalando.no/levis-pack-standard-issue-unisex-ryggsekk-taupe-le254o00p-b11.html

www.getinspired.no/herre/tilbehor/ryggsekker/tursekker/osprey-daylite-tote-pack-20l-os-059-788

www.getinspired.no/herre/tilbehor/ryggsekker/skolesekker/rains-messenger-bag-ra-12130-01

www.getinspired.no/herre/tilbehor/ryggsekker/hverdagssekker/rains-trail-rolltop-backpack-ra-13760-24

PS, jeg aner ikke hva som er moderne blant unge jenter. :knegg:


#6

Elise sa for siden:

Lurer på om den tredje der kanskje kunne hatt lyst til å bli min nye jobbsekk? :glis:


#7

Tjorven sa for siden:

I Oslo varierer dette noe veldig fra skole til skole. Snuppa har sekk fra Fjällräven, og det har mange andre på skolen hennes også.

Knerten har en helt vanlig og svart skolesekk fra Beckmann. Han så svært undrende på meg da jeg spurte om han trengte ny sekk til vgs. Det gjorde han virkelig ikke.


#8

polarjenta sa for siden:

her fikk storebror sekk når han fikk utlevert pcen første skoledag, og den bruker han enda.


#9

meisje sa for siden:

Vente til skolestart ja. Eldstemann kjøpte seg douchebag, den ble stjålet, og da tok han i bruk en fjellreven sekk han allerede hadde istedenfor å kjøpe ny. Yngstemann bruker sin svarte beckmann som jeg tror han fikk da han gikk på 5 eller 6 trinn på barneskolen.


#10

millact sa for siden:

Eldste som nå begynner på vg3 bruker Fjallraven. Det gjør visst hennes venner også.


#11

Fintdethei! sa for siden:

Min 1.vgser ønsker seg ny sekk, kanskje en db. Men siden hun er så usikker, starter hun med fjellreven som hun har hatt hele ungdomsskolen, og ser etterhvert hva hun ønsker seg.


#12

apan sa for siden:

Støtter å vente og se. Storebror hadde en grå Beckmann da han startet på vgs, men kjøpte en DB i løpet av Vg2 :sukk: .


#13

Elise sa for siden:

Da har vi kjøpt db. :himle: Synes rett og slett ikke den er noe fin, jeg.


#14

My sa for siden:

Ble db på min (ene) 07 også. Jeg synes heller ikke den er særlig fin, men det er heller ikke jeg som skal bruke den (det er ikke sikkert han synes jobbveska mi er så fin heller :knegg: ). Den er praktisk, god å bære og veldig robust og slitesterk. Storesøster har hatt sin i to år (annen modell, han har Hugger, storesøs har den som heter Ramverk, men materialet er det samme), og det vises ikke at den er brukt, enda hun bærer TUNGT og er ikke av den forsiktige typen. Og ikke minst, han liker den, og da blir den brukt.

Tvillingsøsteren bruker Day-bag eller Kånken, og vil ikke ha noe annet, foreløpig i alle fall. Aner ikke hva som er gjengs blant hennes artsfrender, mistenker ymse kreative tøynett.


#15

star sa for siden:

Begge her har DB.


#16

Blondie sa for siden:

Blant idrettselevene er det kanskje to promille som ikke har db her. På andre linjer finnes det knapt en håndfull. Ganske gøy å legge merke til i gangene, egentlig. :knegg:


#17

Hondacrv sa for siden:

Men den er god. Både eg og jenta har dei, hennes større enn min.


#18

Benzo sa for siden:

Enig, vi har ørten varianter og alle er gode. At man kan koble to og to sammen er også praktisk (i hvert fall for mine barn som kjører MC).


#19

apan sa for siden:

Ikke jeg heller. Men det er jo ikke vi som skal ha den.

Lillesøster snakker Fjellreven PC-variant. Er det noe tilbud på sånt noe sted?


#20

Tjorven sa for siden:

Jeg mener å huske at mannen min viste meg en reklame for det fra ... tro om det var ... XXL?

Knertens sekk viser seg å være utslitt, så han skal få tilbud om en ny selv om han mener at det ikke trengs. Men nå skal han få gå litt på ny skole først, og finne ut av hva "alle andre" har der.

Han går på en skikkelig nerdeskole, så jeg gjetter at Fjellreven er mer poppis enn DB.


#21

Lille meg sa for siden:

Jeg husker at Fjällräven Kånken var den skikkelige kule sekken på barneskolen. Men det er jo en så ufattelig dårlig sekk (null polstring på skulderstropper) at den egentlig ikke kan brukes om man skal bære noe som veier litt mer enn en kilo eller så.

Min 07-er fikk ny (og god!) sekk da hun begynte på ungdomsskolen. Blir spennende å se om det kommer ønske om ny sekk etter hvert.


#22

Molly sa for siden:

PC-sekken har bedre skulderstropper enn den vanlige Kånken-sekken. www.hektapatur.no/vare-merker/fjallraven/fjallraven-kanken-laptop-17


#23

My sa for siden:

Uansett, det hjelper ikke hvor ergonomisk sekken er om den ikke blir brukt. Og i en viss periode teller kulhet mye mer enn ergonomi (for mange ja, ikke alle). Minstejenta fikk (selvvalgt til og med) god og pen Beckmann-sekk med polstring og det hele da hun begynte på ungdomsskolen, men det varte ikke lenge før det likevel var Kånken som ble brukt (den originale dårlige, den gode pc-utgaven var uinteressant, det er jo ikke den "ekte" :himle: ), vekselvis med Day-bag. Bekcmann-sekken ble bare liggende. Så jeg var i grunnen glad da først storesøster og nå guttungen ønsket Db på videregående, de bruker dem og er fornøyd.


#24

Elise sa for siden:

Jepp, og dette var jo utgangspunktet for denne tråden også, at akkurat nå var det litt viktig for meg med en sekk hun komner til å bruke.


#25

My sa for siden:

Håper hun blir fornøyd med sekken sin! :jupp: Det er i alle fall en som passer inn med hva "alle andre" har.


#26

millact sa for siden:

Jeg lånte min sønns db sekk forrige helg, praktisk. God å bære og greit med plass.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.