Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Artikkel om alle de ulovlige tingene vi gjør hele tiden mens vi er indignert over pol

#1

banana sa for siden:

Jeg leter etter en artikkel jeg leste en gang i løpet av den siste uka i en av de nasjonale avisene, som handler om at vi er så indignert over disse offentlige personene som gjør ulovlige ting og blir tatt for det, mens vi sitter på en ulovlig platting og drikker ulovliginnført alkohol, vi kjører for fort + en hel mengde andre ting som "alle gjør hele tiden". Men jeg finner ikke artikkelen igjen. Noen som vet hvilken jeg snakker om?


#2

Malama sa for siden:

Jeg har også lest den, men husker ikke hvor. (og huske at jeg tenkte at joda, et pr av de tingene har jeg nok gjort, men det aller, aller, aller meste av det som ble listet opp var langt utenfor va jeg kunne tenkt meg å finne på. Muligens var alt overdrevet og satt på spissen, men det ble derfor litt sånn at jeg følte at den bomma, for et ble sånn ... litt rart)

I utgangspunktet leser jeg ikke så mange ulike viser, så det burde vært vg eller nrk, men jeg tror jeg kom over denne fra en link så den er nok et annet sted


#3

celebelen sa for siden:

Jeg leste den, men husker heller ikke hvor - antakelig NRK, Aftenposten eller Dagsavisen.



#5

Retz sa for siden:

Jeg scoret omvendt og har syndet mot det meste.


#6

Bluen sa for siden:

Helt enig med deg.


#7

banana sa for siden:

Poenget var vel at det er få som ikke har gjort en eneste ulovlig ting, selv om alvorlighetsgraden av de som er listet opp varierer.


#8

him sa for siden:

Vi gjør nok alle litt ulovlige ting Jeg:
  • Kjører for fort
  • Parkerer ulovlig
  • Bruker andre personer sin medisin (smertestillende)

Har sluttet med alle tre, nå. For jeg er blitt perfekt :uskyldig: (Nei, det er for at ex har bil og medisin nå :humre: )


#9

Skilpadda sa for siden:

Ja, poenget er greit. Og det er jo sant at vi forventer mer av politikere enn av «folk flest», men det synes jeg jo også er rimelig når det er snakk om å gi folk viktige tillitsverv.

Jeg synes også det var listet opp veldig mange ting som jeg (og de fleste jeg omgås) overhodet ikke gjør, og jeg synes det å mer eller mindre si at «alle gjør alle disse tingene absolutt hele tiden» er såpass misvisende at det ikke fungerer for å sette noe på spissen. (Jeg kan for eksempel godt tenke meg at de aller fleste som kjører bil, av og til kjører for fort, kanskje særlig på motorveien og lignende. Men det hadde da ikke blitt noen skandale om en politiker ble tatt i å kjøre 100 km/t i 90-sonen?)


#10

Bluen sa for siden:

Nettopp.


#11

Luftslottet sa for siden:

Jeg er enig her. Jeg syns også det er forskjell på uhell og forsett. Hvis Moxnes hadde kommet i skade for å stjele solbriller, ville jeg ikke tenkt på det i det hele tatt. Selv stjal jeg et garnnøste som hadde hektet seg fast i borrelåsen min i forrige uke. Leverte det tilbake, naturligvis, men var tyv i en ti minutters tid.

Det ble vel heller ingen skandale ut over nådeløs erting da Eli Hagen kjørte ned den trappa, hun ble på ingen måte moralsk dømt og ekskludert av partiet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.