Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

celebelen sa for siden:

Hjemmekontor i dag, har egentlig lyst til å gjøre alt annet enn å jobbe.


#3

Sissel sa for siden:

God morgen! På kontoret i et voldsomt regnvær. Siden jeg også var på kontoret i går, så blir resten av uka på hjemmekontor.


#4

tink sa for siden:

God morgen. På kontoret etter en oval helg for å etablere student i ny by. Nå er mor kastet ut fra hybelen og må klare seg med de to som fortsatt bor hjemme.


#5

Blondie sa for siden:

Jobbstart, det var nokså brått å virke fra kl 06.00. :sjokk:


#6

Blå sa for siden:

Jeg er også på kontoret og har lyst til å være hjemme med fyr i ovnen og strikketøy. Jeg synes jobbstart har vært usedvanlig tungt denne høsten. Det hjelper jo ikke med været.

Men, men. Jeg har i hvert fall nok å gjøre på jobb, så jeg kjeder meg ikke. Og på fredag skal jeg ha hjemmekontor avbrutt av en workshop som er nærmere jobben enn kontoret.


#7

Tjorven sa for siden:

I dag skal jeg på jobbtur, og skal sitte tre timer på toget. Det gleder jeg meg til. Jeg har med både strikketøy, fysisk bok og kindle, så jeg skal ikke kjede meg selv om det er dårlig nettdekning på deler av strekningen.

I kveld kommer knerten hjem fra treningsleir. Det har vært veldig rart at han har vært borte. Jeg tenker at vi ikke ser så mye til ham, men det er allikevel underlig tomt når han ikke er der overhodet. Han pleier jo alltid å møte til alle måltider, så det er særlig der han har vært savnet. Om ikke annet spiste vi vegetarmiddag i går. :)


#8

him sa for siden:

Har nå vært i ventetid på telefonen i 14 minutter til fastlegen ... Føler livet passerer revy her jeg sitter.


#9

Fersken sa for siden:

Begynt dagen på hjemmekontor, men skal dra til kontoret i løpet av dagen. Oppstart med korps denne uken og jeg finnes ikke motivert. Blir sikkert bra når jeg kommer dit.


#10

Toffskij sa for siden:

Morn! Vått i Oslo, fortsatt stille på UB.


#11

Nenne sa for siden:

På kontoret i dag også. Grått og trist ute, men Storesøster er hjemme på besøk, så det er deilig bare å vite at hun er hjemme og har noen velfortjente fridager. :)


#12

Skilpadda sa for siden:

Morn! Grått og vått i Oslo, ja. Jeg oppdaget plutselig at det er siste uke for en utstilling på Nasjonalmuseet som jeg har lyst til å se, og vi reiser bort på torsdag, så nå har vi planlagt å gå etter jobb i dag. Museer med langåpent ftw!


#13

Martis sa for siden:

Dro på kontoret, men er hjemme igjen siden databrillen ble glemt. Veldig irriterende!


#14

star sa for siden:

Vært med en guttunge til legen, men har nå kommet meg på kontoret i regnværet.
Møte, møte og opplæring.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.