Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan oppbevarer jeg best smykkene mine på reise?

#1

LilleT sa for siden:

Jeg forsøker iherdig å bli en som bruker smykker. Nå hender det rett som det er at jeg bruker både armbånd, øredobber og ringer. Men hvordan oppbevarer jeg egentlig smykkene best på tur? Vet det finnes reisesmykkeskrin, men i så fall hva slags? Er det andre oppbevaringsdingser som egner seg bedre?


#2

Elise sa for siden:

Jeg har noen små bokser som sikkert er kjøpt på normal, europris eller en annen sånn type butikk, og er sikkert ment for reisebeholdning av krem. Jeg tar ansiktskrem i en og smykker i en annen. :jupp: har noen som ligner fra sistema eller hva de heter, som er beregnet på dressing i matboks, vil tro de også egner seg, men de er litt mindre.



#4

Kanutte sa for siden:

Jeg har også en sånn liten boks som vises til over som jeg bruker på reiser (har en del jobbreiser med representasjon), men tenkte jeg skulle prøve å finne noen silkeposer til perler og skjøre smykker, da jeg ser for meg at det blir mindre belastning i transporten. Putter de i toalettmappa.


#5

LilleT sa for siden:

Smart! Takk for tips’



#7

Isolde sa for siden:

Bruker Tupperware bokser med litt tørkepapir oppi. Bruker det også til bunadsølv. Helt lufttett så slipper å pusse like mye.


#8

him sa for siden:

PS! Tenk også på forsikring, bør de være i håndbagasje eller sendes?


#9

Hyacinth sa for siden:

Jeg putter det bare i en liten smykkepose i stoff som jeg har i en egen lomme i toalettvesken. Hm. Kanskje det ikke er det smarteste? :vetikke:


#10

-ea- sa for siden:

Jeg bruker et gammelt brilleetui til smykker, armbånd og ringer. Brukte det på en reise en gang, etter det ble det fast oppholdssted for disse sølvsmykkene jeg bruker mest.
Skal jeg reise med søljer så legger jeg dem i en ziplockpose, noen ganger i eskene sine i posen.


#11

Pelen sa for siden:

Jeg bruker små stoffposer. Må alltid legges i hpndbagasje. Smykker i sendt bagasje dekkes ikke av forsikringen fikk jeg hardt erfare.


#12

Tallulah sa for siden:

Håndbagasje, selvfølgelig!


#13

sindrome sa for siden:

Jeg har en liten sminkepung som jeg legger dem i, sammen med belter. Bittesmå øredobber etc får en liten chiffonpose oppi sminkepungen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.