Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken pc-ryggsekk vil jeg ha?

#1

Sweetie sa for siden:

Jeg har lenge brukt en reklameryggsekk til og fra jobb, til å frakte laptop, briller, nøkler, telefon, matpakke, genser mm. Sekken har vært overraskende solid men nå er den utslitt og jeg trenger en ny. Den skal helst ikke være for stor, mannen har en Haglöfs Tight og den synes jeg er for stor og klumpete. Vanntett er bra, men jeg har også et løst regntrekk jeg bruker så ikke et must. Og den må ha nok lommer (inni eller utenpå), og altså plass til laptop.

Hva finnes av bra og pene sekker der ute?



#3

Karamell sa for siden:

Jeg kjøpte meg akkurat en fra Rains på 30 % på Get Inspired. Har ikke prøvd den enda, da, men de har alle sekker og vesker på salg akkurat nå.


#4

Bean sa for siden:

Jeg har en fra Samsonite. Pen er den vel ikke, men veldig bra kvalitet. Vanntett, slitesterk og praktisk. Litt dyr, men verdt det synes jeg.


#5

Sweetie sa for siden:

Takk for fine forslag! Hvordan er polstringen i stroppene på Samsonite-sekken? Vil ha polstring men uten at det blir klumpete på meg som ikke er så lang. Vanskelig balanse!


#6

Fintdethei! sa for siden:

Jeg liker nå egentlig fortsatt pc-sekkene til Fjellreven.


#7

Millen sa for siden:

Tror det er lurt å dra fysisk til butikk for å prøve sekk egentlig. Lettere å se hva som passer/ikke passer.


#8

Strå sa for siden:

For å teste sekk må man bruke daglige klær, gjerne både med og uten ytterjakke. Fyll sekken med bøker og annet relevant, ta den på og gå litt fram og tilbake i butikken. Hva som passer for deg passer kanskje, kanskje ikke for deg, siden vi er ulike i detaljene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.