Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nine pine - erfaring

#1

Hønni sa for siden:

Blir forfulgt av reklamen og lurer på om jeg skal kjøpe.
Men, jeg er en nupper. Er kvaliteten ok?


#2

Hyacinth sa for siden:

Jeg har bare kjøpt to joggebukser og en bukse med sleng(?)/rette bein (husker ikke, den var ikke til meg), og de er ikke av stoff som nupper. Så jeg aner ikke hvordan andre plagg er. Men plaggene jeg har kjøpt har veldig god kvalitet. Og kundeservicen er super.


#3

Niobe sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med min, men jeg har ikke brukt den så mange ganger. Den ser hvert fall ut til å holde seg veldig fin i stoffet. Jeg kjøpte den litt for stor i livet, de er litt romslige i størrelsen. Jeg vet ikke hva den heter, men de som er helt rett i bena.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har den som er litt vid i bena, eller helt rett. Uansett, jeg har brukt den mye, den nupper ikke.


#5

venla sa for siden:

Jeg har nærmest bodd i min joggebukse det siste året. Ingen nupper og god kvalitet.

Vurderer å kjøpe den som ser ut som ei hverdagsbukse derfra.


#6

Hyacinth sa for siden:

Den har jeg kjøpt til datteren min. Altså den som er som en joggebukse, men ser ut som en dressbukse, omtrent. Veldig fin!

Selv har jeg Asana. Elsker den.


#7

Niobe sa for siden:

Det er den som ser ut som dressbukse jeg har. Veldig fin fasong, og det er ikke mange sånne bukser jeg passer. De fleste er jo alt for lange.


#8

LilleT sa for siden:

Jeg har den som ser ut som en dressbukse. Utrolig behagelig på og genialt for pygmeer som meg at den finnes med kortere lengde! Har brukt den mye, og den ser enn så lenge like fin ut.

Jammen flaks at jeg hadde kjøpt den før jeg innførte shoppestopp på klær! :knegg:


#9

Hønni sa for siden:

Perfekt, da blir det ny bukse!


#10

IzziCreo sa for siden:

De så fine ut! Noen som vet om det er butikker som fører merket i Oslo så jeg kan prøve?


#11

Karamell sa for siden:

Jeg har den som ser ut som en dressbukse, men kjennes ut som yogapants. Veldig god å gå med, men litt klam i varmen på skinnseter da den er laget av noe plastlignende resirkulerte greier.


#12

Nera sa for siden:

Jeg mener de kun kan handles hos merkets nettbutikk? Jeg har også lyst på, men nøler fordi jeg ikke helt vet hvilken størrelse jeg skal bestille.


#13

Niobe sa for siden:

De kan kjøpes i nettbutikken og i den fysiske butikken i Stockholm. Men det er gode størrelsesguider.


#14

Filifjonka sa for siden:

Jeg kan bare føye meg inn i rekken av fornøyde kunder. Jeg har både Asana Jogger med og uten kant nederst, og den med vide ben som er mer som en vanlig bukse. Størrelsene syns jeg er normale til litt romslige.


#15

Tjorven sa for siden:

:knegg: Så jeg er altså ikke alene om å overlesses med reklame i sosiale medier for disse buksene.

Til og meg jeg har begynt å lure på om jeg trenger en sånn bukse … og jeg går egentlig aldri i bukser. :gal: (Jeg er en kjoledame.)


#16

løve70 sa for siden:

Jeg har også kjøpt den som nesten ser ut som en vanlig bukse. Fin i passform og behagelig å ha på. Har brukt den på lang flyreise og funket fint til det. Har ikke hatt den så lenge, så kan ikke si noe om kvalitet. Enig i at den er normal til litt stor i str.


#17

Karamell sa for siden:

Ja, det er god stretch og romslig i størrelsen. Jeg har den benlengden som heter "longer"(32 tommer), tror jeg, og den er lang nok til meg og mine nokså lange ben. jeg er 176 cm.

Er det noen som har den grå fargen og vet hvordan den ser ut "live"? Jeg har svart fra før. Tenker på den i dressbuksefasong.


#18

Niobe sa for siden:

Jeg har den i grå. Den er så mørk koksgrå at den ser svart ut i skapet. :knegg: Jeg vil si den er en tanke mørkere enn den ser ut på bildene på nettsiden.


#19

Galathea sa for siden:

Jeg blir også bombardert av annonser for disse, og er frista til å prøve. Om jeg er normal str 38, bør jeg kjøpe S el M da tro?


#20

løve70 sa for siden:

Jeg gikk for M, men kunne nok også hatt S......


#21

Karamell sa for siden:

Takk, Niobe. Håpet den var litt mørkere.

Jeg har L og kunne hatt M. Vipp heller ned enn opp.


#22

IzziCreo sa for siden:

Skjønner.

Noen som vet om det tilkommer toll og avgifter, eller har de slik ordning at det er inkludert i prisen?

Jeg passer egentlig ikke slike vide bukser, men det er høyt liv på den ser jeg, så kanskje...


#23

Nera sa for siden:

Så når jeg vipper mellom XS og S i vanlige bukser, bør jeg gå for XS i disse?


#24

løve70 sa for siden:

Det skal ikke tilkomme toll og avgifter til Norge.


#25

Karamell sa for siden:

Var ikke Toll, nei, og det var 10 % (?) rabatt på varen ved første kjøp.#27

My sa for siden:

Hvordan er stoffet? Jeg er alltid litt skeptisk til polyesterklær, synes ofte de blir statiske, og knitrer når jeg tar de på, eller at de bare er "ekle" å ta i. :skeptisk: Har også fått mye reklame for disse, og de ser bra ut på reklamen, men tør ikke kjøpe før jeg har kjent på stoffet.


#28

Karamell sa for siden:

Du kan få komme hit og kjenne. :knegg:

Vi si det er mykt, meget behagelig, men som sagt litt klamt når man i varmen har sittet på en skinnstol/plaststol. Det oppleves ikke statisk for meg. Som en god treningsbukse i teknisk stoff.


#29

Hyacinth sa for siden:

Nei, de er ikke statiske. Føles ikke spesielt syntetiske heller.


#30

Geitrams sa for siden:

Jeg kjøpte en i str S, lengde 30. Men den ble for kort til meg. Jeg er 169 cm høy.


#31

IzziCreo sa for siden:

Jeg skal bestille nå, men blir ikke helt klok på inseam length. Jeg er 76cm lang fra skritt til gulv, men jeg vil jo ikke ha en bukse som subber i gulvet. Det står at str L er 76cm i inseam length, så jeg bør da velge shorter som er 71,5cm eller?


#32

løve70 sa for siden:

Nå måtte jeg måle på meg selv :knegg: Jeg er 83 cm fra skritt til gulv. Bestilte den som er Longer (32) og den passer helt perfekt. Jeg er høy (178), men har ikke så lange bein.....


#33

Karamell sa for siden:

Min er også "longer" og perfekt lengde. Jeg er 175-176-ish. Gidder ikke måle beninnerlengden min.


#34

IzziCreo sa for siden:

Takk! Da har jeg bestilt både til meg selv og Eldste. Jeg er superspent, for vanligvis passer ikke bukser med så vide ben min kropp.


#35

~TM~ sa for siden:

Jeg bombarderes ikke av Nine Pine og vil gjerne ha lenke. Jeg blir derimot bombadert av Denim destination og de kan jeg helhjertet anbefale.


#36

IzziCreo sa for siden:

NinePine

Takk for tips om Denim Destination.


#37

banana sa for siden:

Hvilken modell er det?#39

Tjorven sa for siden:

Da har jeg fått mine Asana relaxed straight pants.

De er utrolig behagelige, så behagelig at jeg nesten føler at det ikke er "lov" til å bruke dem på jobb. Jeg kunne sikkert bestilt dem en størrelse mindre, men lengde 32'' ble helt riktig.

Jeg kjenner at jeg er skeptisk til eventuell nupping og hvordan den holder passformen, men det gjenstår å se.


#40

apan sa for siden:

Hvor mye betalte du, Tjorven, og hvilken størrelse har du? Jeg kjenner jeg sikler litt på dem.


#41

IzziCreo sa for siden:

Både Eldste og jeg returnerer Asana-buksene. Ikke optimal passform, og selv om jeg gikk en str ned, så kunne jeg fint gått ned enda en str. Verken jeg eller Eldste synes stoffet i buksene egnet seg til så mye annet enn trening og kosebukser egentlig.


#42

Karamell sa for siden:

jeg har også fått min siste bukse, grå denne gangen. Litt lysere grå enn jeg hadde håpet, men ok. Denne ble i str. M og lengden long (tror jeg det var). Sitter snasent over stumpen, noe jeg har lite av og er ellers vid hele veien, jeg har ikke hofter og lår og snakke om.

Jeg har også fått to t-skjorter derfor og jeg har bare prøvd den ene, og det var litt grovere kvalitet enn jeg håpet (en off-white sak). og av en eller annen grunn har jeg feilbestilt størrelse i en lyseblå genser! Jeg har bestilt XXS!!! Så den kan noen kjøpe til 500 kroner om de vil ... Må vel sende den i retur hvis ikke, men var ikke det litt pes med retur dit? Må få tilsendt lapp eller noe? jeg har returnert en treningssinglet der før en gang.


#43

Zulu sa for siden:

Jeg synes også Asana-buksene var litt for trening i stoffet, og ikke passet helt til jobbruk.


#44

Fintdethei! sa for siden:

De selges og markedsføres som treningstøy, så det er naturlig tenker jeg. Så er det litt opp til hva man selv definerer som jobbklær.
Jeg har brukt min på jobb, men den brukes aller mest som joggebukse her hjemme. Og den skjemmer meg overhodet ikke ut om jeg går ut blant folk med den.


#45

Tjorven sa for siden:

Stoffet i seg selv reflekterte jeg ikke over. Det var mer hvordan de er utformet i livet, men ettersom det havner innenfor topper og gensere og ikke synes, så tenker jeg at det er greit. Det er sykt behagelig da.


#46

Karamell sa for siden:

Funker strålende på min jobb og hadde glatt gått på restaurant med den den. De driver ikke og tar på buksene mine. :knegg: Jeg jobber ikke med folk med dresscode da.


#47

Hyacinth sa for siden:

Jøss. Datteren min gikk nylig med den i begravelse. Jeg var der også, og hun så i høyeste grad pyntet ut.


#48

Zulu sa for siden:

Nja, jeg er ikke helt enig i at det utelukkende markedsføres som treningstøy: «These peach soft "wear-for-everything" pants are tailor-inspired trousers re-imagined with all the comforts of activewear. They are designed with discrete zip pockets, a relaxed & straight fit, a high centrefold waist and using a soft brushed activewear knit. They're ideal for everyday casual outfits, work, dance, travel and lounging.»

Men jeg er egentlig enig med Tjorven at det er mer linningen (og for min del også smekken og lommene), som gjør at jeg ikke får dressbukse-feelingen. Stoffet kunne nok funka i seg selv. For all del, det er behagelige bukser og jeg har brukt dem en del, men føler meg ikke helt kledd nok til jobb.


#49

My sa for siden:

Hele butikken framstår vel som en forhandler av sportstøy? Og denne buksa er den eneste som i tillegg til å være treningsbukse også kan brukes utenom, en dressbukse-inspirert treningsbukse. Så jeg vil absolutt si at det markedsføres som treningstøy ja, siden den selges midt blant alt sportstøyet i en sportstøybutikk. Eller det er det inntrykket jeg fikk da.


#50

Hønni sa for siden:

De satt ikke pent over hoftene på meg. Har dermed en Regular (30" inseam) str M å selge, om noen er interessert.


#51

Addison sa for siden:

Jeg elsker mine! De er 28", jeg har korte ben og det er utrolig vanskelig å finne bukser som ikke er for lange. Nei, jeg kan ikke sy! Har vasket dem en håndfull ganger, ikke en nupp i sikte. Og de ser helt ut som dressbukser, ganske tykt stoff, du må faktisk ta på det og strekke i det for å kjenne at det er "tights-stoff". Og ikke så mye av den slags på kontoret her. :knegg:


#52

Spoon sa for siden:

Hvordan er disse for en med litt rumpe og hofter? Jeg synes slike bukser er litt vanskelige, men reklamen dukker jo opp hele tiden, og de ser så fine ut :gruble:


#53

Karamell sa for siden:

Jeg har en venninne med de som er mye slankere enn meg, men med mer lår, rumpe og hofter enn det jeg har. Jeg har ikke sett den på henne, men når hun så min på meg sa hun at på henne vistes det at den har lommer, altså at man så den innerdelen av lommene mot lårene, som du skjønner? Det vises ikke hos meg.


#54

Pøblis sa for siden:

Har du solgt denne, Hønni?


#55

Stompa sa for siden:

Fikk mi i dag. Veldig behagelig, så jeg kommer til å beholde den som kosebukse og for å trekke over shorts på vei til trening, men ville aldri brukt den på jobb eller i andre situasjoner der jeg ikke ville gått i anna treningstøy heller.


#56

Karamell sa for siden:

Jeg kunne gått på restaurant med min svarte. Mulig det kommer an på hvordan den sitter over lår og hofte? Jobb? Definitivt.


#57

Stompa sa for siden:

Den sitter helt fint på meg, men stoffet og måten fallen på beina er sydd på roper treningsbukse for meg.


#58

Addison sa for siden:

Jeg bruker min både på restaurant og jobb.


#59

LilleT sa for siden:

Jeg også.


#60

Filifjonka sa for siden:

Jeg syns den ser helt ut som på bildet. Sitter veldig fint og er så behagelige. Siden jeg hadde to fra før i samme stoff så kjente jeg jo stoffet. Nå har jeg en jobb med veldig casual kleskode, men kunne også fint brukt den på kontor av den ikke helt superoppdressa typen.


#61

løve70 sa for siden:

Jeg ser også for meg at jeg kommer til å bruke min på jobb. Samt til lange flyreiser. Velger nok noe annet de gangene jeg må kle meg ordentlig opp på jobb da.


#62

Hønni sa for siden:

Nei, har ikke det. Interessert?


#63

Pøblis sa for siden:

jepp!
:ja:


#64

Pøblis sa for siden:

Jeg kan opplyse om at buksen er helt perfekt - og jeg synes definitivt den kan brukes til litt pent. Nydelig å ha på seg, og pent fall.

:ja:


#65

Lille meg sa for siden:

Jeg syns en tusenlapp er mye for et par bukser. Er jeg helt på villspor?


#66

My sa for siden:

Både jeans (merke-) og penbukser av ulike slag koster vel fort en tusenlapp, det samme gjør vel turbukser av ymse merker. Så jeg synes ikke det er veldig rart, for en relativt liten (og derfor litt eksklusiv) produsent. Den buksa jeg har på meg akkurat nå (litt "dressete" denim) kosta vel 1100.


#67

Millen sa for siden:

Jeg kjøper heller dyrere plagg som varer lenge vs billig og og blir ødelagt etter kort tid. #bærekraft.


#68

Hønni sa for siden:

Så bra Pøblis!


#69

Input sa for siden:

Om det er mye eller ikke, kommer jo helt an på ens egen økonomi. Men har man råd, synes jeg absolutt at man bør prioritere bedre kvalitet og etisk produksjon. Uten at jeg aner noe om kvaliteten på eller etikken rundt dette merket.


#70

løve70 sa for siden:

Det er sjelden buksene mine koster mindre enn en tusenlapp. Bortsett fra treningstights som gjerne er noe rimeligere.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.