Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Håndvask av klær på reise

#1

Cauchy sa for siden:

Jeg skal på reise og må nok belage meg på håndvask av klær, type syntetisk turtøy. Er det Biotex som gjelder eller finnes det noe som egner seg bedre?
#4

Isolde sa for siden:

Jeg bruker sitronsåpe. Enten stift eller flytende. Liker alt på stell sik på grunn av størrelsen


#5

Linella sa for siden:

Jeg synes Nylonvask fungerer veldig bra til håndvask av klær.


#6

Cauchy sa for siden:

Tusen takk for alle forslag!

Nylonvask altså? Tror jeg prøver meg på det siden jeg får tak i det på nærbutikken og det er for kort tid til å bestille på nett.


#7

skyfri sa for siden:

Jernia pleier å ha produkter fra På Stell, så hvis du har det i nærheten er det +1 på den magiske sitronsåpen deres. Jeg bruker den til alt!


#8

Isprinsessen sa for siden:

Gammel tråd, men trenger bruksanvisning hvordan jeg vasker klær på ferie med nylonvask og sitronsåpe.#10

Malama sa for siden:

Om du på ferie ikke her tilgang til vaskemaskin, så er det å løse opp sitronsåpe eller nylonvask i varmt vann, evt gnibrett på flekker i tillegg, og bløyte tøyet og vaske det på godt gammeldags vis, og skylle i rent vann og henge opp.

Har du tilgang på vaskemaskin så tar du bare med (om du ikke har tilgang på det også) litt av den vanlige appen fra vaskerommet ditt.

Når jeg drar på ferie er det to varianter. Hos svigermor, dvs, der bruker vi hennes vaskemaskin og vaskepulver

På camping skyller vi opp for hånd om noe nå vaskes på tur. Vi er i utgangspunktet ikke så lenge på camping og har derfor med oss nok klær til å ha til vi kommer til svigermor, vasker klær den tiden vi er der og har derved rent tøy med oss til noen dager etter vi drar derfra også. Så ikke så stort behov for klesvask på farten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.