Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen fra lugaren! Vi beveger oss nok innover Oslofjorden. Jeg har bare ikke giddet å stå opp enda. Ombord har det vært cosplay event, så mye morsomt å se på.


#3

Blondie sa for siden:

Vi pakker i bil, flyttelasset til sambos eldste går i dag. Myk start med folkehøgskole og foreldre (moderne nok fire i tallet) er bedt med for omvisning. Blir noen timer i bil i dag.


#4

Stompa sa for siden:

Jeg er i gang med dagens første arbeidsøkt. Planlegging i norsk nå; vi er i full gang fra tirsdag på Vg2 og Vg3. Skal nok på tur også, men må prøve å begrense tida litt i dag så jeg rekker ei arbeidsøkt i ettermiddag også. :gal:


#5

star sa for siden:

Imponert over guttungen som snur døgnet tilbake uten at jeg gjør noe.
Skal være vått ute i dag. Ingen planer.


#6

Tjorven sa for siden:

Siste feriedag for knerten. Men han bestemmer seg visst for å ikke starte operasjon «snu døgnet» før han absolutt må.

I morgen begynner han på vgs. Klasselista kom på fredag og han skal gå i klasse med ei han gikk i klasse med på barneskolen (og likte veldig godt den gangen) og faktisk med datteren til en nær kollega av meg.


#7

Syrinx sa for siden:

Eg tenkte å plukke sopp i dag, så eg vakna irritert av regn i natt. Men no sit eg i (disig) solvegg med ein kaffi, så det blir tur i skogen etter kvart.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.