Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan vaske innsiden av frontrute bil

#1

Primrose sa for siden:

Det er et belegg på innsiden av frontruta og når jeg vasker så drar jeg det bare utover. :o Nylonvaskevann drypper, og det er krøkkete med nal. Finnes det noen geniale triks for å få den ren som jeg ikke har skjønt?


#2

Elise sa for siden:

Det finnes egne våtservietter til akkurat dette. Fås på bensinstasjon, og sikkert biltema og sånn. Merket det i lav sol selv i går, det kan være skummelt.


#3

-ea- sa for siden:

Vanlig glasspray og mikrofiberklut for vinduer bruker jeg.


#4

Myria sa for siden:

Hvis det er ganske skittent tørker jeg først med en fuktig klut (ikke så våt at det drypper) for å få av det verste og går så over med Jif Universal spray og kjøkkenpapir etterpå for å få det helt blankt.


#5

millact sa for siden:

De funker ganske bra, ja.



#7

Kiwi sa for siden:

Jeg også.


#8

Primrose sa for siden:

Det er nok for seint for vanlig glasspray og microfiberklut, det var det som dro all skiten utover. :sparke: Jeg får se etter sånne egne våtservietter, det visste jeg ikke at fantes.


#9

-ea- sa for siden:

To mikrofiberkluter da... Så det blir helt ren klut på siste runde. Den dingsen som Syrinx linker til ser ut som noe jeg må skaffe meg. Vanskelig å nå til overalt når jeg skal vaske frontruta, har liksom ikke lange nok arner.



#11

Madicken sa for siden:

Og jeg! :jupp:


#12

Robyn sa for siden:

Evt vann med salmiakk og en dråpe zalo.


#13

safran sa for siden:

Mikrofiberklut med kun kaldt vann. Pass på at den er ordentlig ren, at alt vaskemiddel er skylt ut og at det ikke er noe skyllemiddel på.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.